30 / 04 / 2024

şahinbeyde mahalle olan köyler

şahinbeyde mahalle olan köyler

30 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında yeni mahalle olarak ilçeye bağlanan eski köylerde seçim öncesi meclis kararı alarak çalışmalara başlayan Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerde kilit taşı çalışmasını aralıksız sürdürüyor...

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

İstanbul Örnektepe ve Sulukule'de mahalle evleri açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

Kartal'da madde bağımlılarına mesken olan metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlikeli olan metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, örnek bir çaba göstererek Yukarı Mahalle Ekim Sokak’ta yer alan metruk bir binayı yıktı. 

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurlarından protesto gösterisi!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar dün proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Beylikdüzü 11. Mahalle mağdurları yarın eylem yapacak!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen 11. Mahalle projesinden konut alan ve mağdur olan vatandaşlar yarın proje alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Tual Bizim Mahalle'den Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Tual Bizim Mahalle projesinde 221 konut bugün ön satışa çıktı. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje Dağ Mühendislik imzası ile Küçükçekmece'de yükseliyor. 

İzmit Yeşilova Mahalle Konağı ihalesine 7 firma katıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova’da inşa edilecek olan mahalle konağı ihalesine 7 firma katıldı.

Ankara Kösrelik Mahalle Konağı için geri sayım başladı!

Ankara'da mahallelilerin sosyalleşmesine ve paylaşımlarının artmasına vesile olan mahalle konaklarına bir yenisi daha ekleniyor, Ankara Keçiören Kösrelik Köyüne yapılan mahalle konağı aynı zamanda muhtarlık binası olarak da hizmet verecek.

Boğaz’daki 9 mahalle imar barışı kapsamına alındı!

İstanbul Boğazı’nda yer alan 9 mahalle imar barışı kapsamına alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen konuyla ilgili olarak, “Boğaz Kanunu’nda denizi gören öngörünümde olan tepelerin arka taraflarını, yamaçlarını barışa dahil ettik” dedi.

Bizim Mahalle 3. Etap ihalesi 8 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO'nun Bizim Mahalle projesinin 3. Etap'ı da ihaleye çıkıyor. Arsa alanı 71 bin 768 metrekare, inşaat alanı 90 bin 790 metrekare olan projenin 3. Etap ihalesi 8 Mayıs'ta yapılacak...

şahinbeyde mahalle olan köyler Haberi

şahinbeyde mahalle olan köyler


30 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında yeni mahalle olarak ilçeye bağlanan eski köylerde seçim öncesi meclis kararı alarak çalışmalara başlayan Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerde kilit taşı çalışmasını aralıksız sürdürüyor.


Yeni mahalle olan Kürüm, Ozanlı, Hacıköy, Doğanca, Güllice, Morcalı, Sırasöğüt, Çubukdiken, Çereli, Akbayır, Ortaklar, Beşsiz, Kapcağız, Yığmatepe, Kazıklı ve Kozluca mahalleleri olmak üzere 16 mahallede kilit taşı çalışmalarını tamamlayan Şahinbey Belediyesi ekipleri, Şahinbey Mülk mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor.


Yapılan hizmetin ortada olduğunu söyleyen Şahinbey Mahalle Muhtarı Cuma Kartal, “Allah devletimize zevallik vermesin, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, köyümüze geldiğinde yolların kilit taşı olması için bizlere söz vermişti. Sağolsun seçimin ikinci gününde ekipler köyümüze geldi, çalışmalara başladı. Başkanımız sözünü tuttu, Allah kendisinden razı olsun” dedi.


Yapılan hizmetlerden memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri ise, “Bu zamana...