16 / 05 / 2024

şahinbeye üçüncü yüzme havuzu

şahinbeye üçüncü yüzme havuzu

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Terme'ye yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

TERME'de Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılacak yarı olimpik yüzme havuzunun ihalesi yapılarak ruhsatı alındı.

Denizli'ye iki yeni kapalı yüzme havuzu geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar’ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Denizli Karahasanlı ve Dokuzkavaklar'a kapalı yüzme havuzu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar'ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Denizli Acıpayam’a yüzme havuzu müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu projesinde ilk kazma vuruldu.

Malatya olimpik yüzme havuzunun inşaatı sürüyor!

Malatya’da yapımı devam eden uluslararası standartlara uygun olimpik yüzme havuzu hizmete gireceği günü bekliyor.

Menderes Türel'den gençlere yüzme havuzu müjdesi!

Lise öğrencileri ile bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya ve Avrupa Yüzme Şampiyonalarına ev sahipliği yapabilecek büyüklükte bir olimpik kapalı yüzme havuzunu Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan'a yüzme havuzlu pazar yeri geliyor!

Kocasinan Belediyesi, pazar yerlerinin formatını değiştiriyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın talimatıyla içerisinde yüzme havuzu, düğün salonu, spor alanları ve kafeteryaların bulunduğu pazar yerleri yapımı için ilk adım atıldı.

İskenderun Belediyesi Yüzme Havuzu hizmete açılıyor!

İskenderun Belediyesi yüzme havuzu vatandaşların hizmetine açılıyor. Sarıseki’deki sosyal tesisleri içerisinde bulunan yüzme havuzu 10 Eylül Cumartesi günü halkın hizmetine açılacak.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Körfez’den sonra ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu Çayırova Akse Mahallesi’nde inşa ediyor. Temel çalışmaları tamamlanan yapının havuz kısmı oluşturulmaya başlandı.

Zonguldak BEÜ’de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

Konya Beyşehir'e yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Konya Beyşehir'e yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımlarından ilçe merkezine yapılacak yüzme havuzunun inşaat çalışmalarına ihaleyi üstlenen firma tarafından temel çukuru kazılarak başlandı.

Antalya Elmalı'ya yüzme havuzu inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi yapılan Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi, yenileniyor. Merkezin yanına yapılacak yüzme havuzu da yaz aylarında Elmalıların hizmetine sunulacak.

Ankara Pursaklar'da Saray Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediliyor!

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede temeli atılan ve Selçuklu Türk mimarisi ile tasarlanan Saray Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki çalışmalarını yerinde denetledi.

şahinbeye üçüncü yüzme havuzu Haberi

şahinbeye üçüncü yüzme havuzu

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor. İlçe genelinde yapılan kapalı yüzme havuzları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoglu, şuana kadar Hanımlar yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu olmak üzere iki havuz yaptık. Hanımlar Yüzme havuzu, spor ve kültür merkezi 5 katlı bir kompleks şekline olup, tamamen hanımlara özel bir tesis olarak hizmet veriyor. Tesisimizde Yüzme havuzu yanı sıra, Spor Salonları, Türk Hamamı, Kafeterya, Sauna, Çok amaçlı Salon, Kreş, Hobi Kurslan, Sanat Galerisi, Meslek Edindirme Kursları, Restoran ve Kabul Günü Salonu bulunmaktadır. Akkent Spor koyu içerisinde hizmete sunduğumuz Yüzme havuzumuz ise erkeklere yönelik hizmet vermekte olup,...