19 / 05 / 2024

Şahinderesi Kanyonu cam teras

Şahinderesi Kanyonu cam teras

Kazdağlarında yer alan Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

Şahinderesi Kanyonu’na seyir terası inşa edilecek!

Kazdağlarında yer alan Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

Kastamonu'ya yapılacak Cam Teras'ın ihalesi yapıldı!

Azdavay Çatak Kanyonu'na yapılacak oman Cam Teras'ın ihalesi yapıldı. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ihaleye en uygun teklifin YGA 2023 İnşaat - Cengiz İnşaat ortaklığının verdiğini duyurdu.

Karabük İncekaya Kanyonu'na yapılan cam teras ihale edildi!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 3 yıl önce 80 metre derinliğindeki İncekaya Kanyonu üzerine yapılan 11 metre uzunluğundaki cam terasın ihalesi gerçekleştirildi.

İncekaya Kanyonu'ndaki Cam Teras ihale edildi!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, İncekaya Kanyonu üzerine yapılan 11 metre uzunluğundaki cam teras aylık 47 bin liraya ihale edildi. Cam Teras ihalesine 15 firma teklif verdi.

Ulubey kanyonlarında cam seyir terası açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey kanyonlarında ziyaretçilerin kanyonu izlemesi için yapılan cam teras törenle hizmete açıldı.

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nda ziyaretçilerin kanyonu izlemesini sağlayacak, Cam Teras açıldı. Uşak Valisi Yavuz, asansör projesini de hayata geçireceklerini söyledi.

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.

İncek Loft Evleri'nde Alışveriş Kanyonu bulunuyor!

İncek'in en büyük projesinde örnek daireler görücüye çıktı Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinin örnek daireleri ziyarete açıldı. Projede 44 ticari birimlik Alışveriş Kanyonu bulunuyor..

Aldemir Cam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Cam İnşaat Limited Şirketi, İsmail Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Kartal, Hürriyet Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi, Bülent Sokak'ta kuruldu.

Arnavutköy Belediyesi, ayda 5 bin 400 kilo cam şişe topluyor!

Arnavutköy Belediyesi daha önce başlattığı ambalaj atıklarının geri dönüşümü ile ilgili projelerle doğayı koruma altına alırken, başlattığı cam şişe kampanyası ile adından söz ettirmeye başladı.

Trakya Cam yenilikçi ürünleri ile enerji maliyetlerini düşürüyor!

Enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 30'unun binalardan gerçekleştiği ve binalardaki ısı kayıplarının yaklaşık yüzde 30'unun yalıtımsız pencerelerden kaynaklandığı düşünüldüğünde, cam ile sağlanacak yalıtımın önemi ortaya çıkıyor.

Trakya Cam 9 ülkeye üretim yapıyor!

Çift cam markası Isıcam ile tek cama göre ısı yalıtımında avantajlar sunan Trakya Cam, katma değerli ürün portföyünü genişletiyor. Firma enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasına geliştirdikleri ürünlerle hizmet etmeyi amaçlıyor..

Cam şişeden yansıyan güneş ışınları evi yakacaktı!

Kocaeli'de balkon penceresinde unutulan cam şişe, güneş ışınlarını yansıtarak balkonda bulunan bir oyuncağı tutuşturdu. Balkondaki dumanı fark eden mahalleli itfaiyeyi arayarak yangının büyümesine engel oldu.

Şahinderesi Kanyonu cam teras Haberi

Şahinderesi Kanyonu cam teras

Posta gazetesinde yer alan habere göre, Kazdağlarındaki Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

Edremit Belediyesi tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Balıkesir Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı proje kapsamında, kanyonun Yörükküpü mevkisinde cam seyir terası düzenlemesi yapılacak.

Proje hakkında konuşan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Şahindere Kanyonu’na yapılacak seyir terasının, bölgenin turizm aktivitesi bakımından önemli bir merkezi olacağını belirtti.

"Dağa çıkışlar disiplinli hale gelecek


Kanyona yapılacak cam seyir terası sayesinde milli parkların geçiş noktasının da kontrol altına alınacağını dile getiren Saka, "Seyir terası sayesinde kontrolsüz bir şekilde dağa çıkış noktalarından biri olan bu nokta kontrol altına alınarak dağa çıkışlar disiplinli hale gelecek. İnsanlarımızın artık Kazdağlarının güzelliklerini daha modern tesislerde, daha uygun koşullarda seyretmelerini, bu tesisler içinde...