05 / 05 / 2024

şahinler holding proje

şahinler holding proje

İnşaat sektörüne giren Şahinler Holding, Beylikdüzü'nde dev bir karma proje ve İstanbul'da 2 otel yapacak...

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor. Şirketlerin birleşme işlemleri için gerekli çalışmalara ve hukuki işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Şahinler Holding’in Club Mega Saray'ına tesis yatırımı!

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

Astaş Holding'ten 5 yeni proje!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 5 yılda 5 yeni proje ile 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Akman Holding'ten Kanada'ya 1.320 dairelik proje!

Akman Holding’in Kanada’daki yatırımı SAMM Developments, Toronto kentinde dev bir yatırıma start verdi. 600 milyon dolarlık yatırım tutarıyla Toronto’nun en büyük inşaat projesi olan The Kennedy Condominiums adını taşıyan proje 4 blokta 1.320 daire, otel ve iş merkezinden oluşuyor.

şahinler holding proje Haberi

şahinler holding proje

Türkiye'nin en büyük fason tekstil üreticisi Şahinler Holding, inşaat sektörüne giriyor. Şahinler Holding, Beylikdüzü'nde dev bir karma projesi ve İstanbul'da 2 otel yapacak. Holding'in toplam yatırımı 1 milyar lirayı geçecek. 


Şahinler Holidng Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Beylikdüzü'nde hayata geçirecekleri projenin  Türkiye'nin en büyük kompleks projelerinden biri olacağını ifade etti. Yerli bir ortakla projeyi yapacaklarını söyleyen Şahin, Beylikdüzü'ne Nişantaşı ve Bağdat Caddesi tarzında bir meydan yapacaklarını sözlerine...