02 / 05 / 2024

Şahinler Holding yeni yatırımları

Şahinler Holding yeni yatırımları

Almanya Cumhurbaşkanlığı' ndan liyakat nişanı alan Şahinler Holding' in patronu Kemal Şahin, Edirne' ye yatırım yapacağını açıkladı. Şahin, "Bununla, 1.000 kişilik istihdam sağlayacağız" dedi...

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans basın toplantısı 1 Nisan'da!

İstanbul'da çok sayıda sembol konut ve alışveriş merkezi projesi hayata geçiren Keleşoğlu Holding yeni projesini görücüye çıkarıyor. 

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Akfen Holding, yeni yatırımlar planlıyor!

21 Ekim'de Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 200 baz puanlık faiz indirme kararının ardından dolat/TL ve Euro/TL kurunda önemli dalgalanmalar yaşandı. Peki şirketler, bütçelerini nasıl planlıyor?

MESA Holding yeni projeler için düğmeye bastı!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşe yazısında Mesa Holding'in yeni projelerini kaleme aldı. 

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Saran Holding yeni şirket kurdu!

6 farklı sektörde faaliyet gösteren Saran Holding, yeni şirket kurdu. Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de kuruldu.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Sabancı Holding'ten yurt dışı çimento yatırımları için 87 milyon Euro sermayeli yeni şirket!

Hacı Ömer Sabancı Holding, Hollanda'da yerleşik 87 milyon euro sermayeli yeni bir şirket kurulmasına karar verildiğini açıkladı. 

Doğanlar Holding'ten inşaat sektörüne yeni yatırımlar!

Bu yılı 1,5 milyar TL ciro ile kapatmayı hedefleyen Doğanlar Yatırım Holding, iki yeni projeye hazırlanıyor. 2021'in ilk yarısında BioTrend'i halka arz edecek grubun başkanı Davut Doğan, gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kuracaklarını da söylüyor.

Şahinler Holding yeni yatırımları Haberi

Şahinler Holding yeni yatırımları

Almanya Cumhurbaşkanlığı'ndan liyakat nişanı alan Şahinler Holding'in patronu Kemal Şahin, Edirne'ye yatırım yapacağını açıkladı. Şahin, "Bununla, 1.000 kişilik istihdam sağlayacağız" dedi.


Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin'e birinci derece liyakat nişanı verdi. Nişanı takdim eden Kuzey Ren Vestfalya Ekonomi Bakanı Gerralt Duin, "Kemal Şahin Almanya için bir şans oldu" dedi. Şahinler Holding şirketlerinden Santex'in Almanya ve Fransa'da 50 kişilik tasarım ekibiyle Walt Disney, Warner Bros, Marvel'e lisanslı ürünler tasarladığını anlatan Şahin, "Türkiye, Bulgaristan ve Ürdün'deki tesislerimizde Primark, Zara, C&A gibi global markalar için de koleksiyon üretiyoruz" diye konuştu. 


1.000 KİŞİYE İSTİHDAM 

Yeni yatırımlarını da anlatan Şahin, Edirne'ye yapacakları tesisle bin kişiye istihdam sağlayacaklarını ifade etti. Halihazırda 50 farklı ulustan 10 bin kişiyi istihdam ettiklerini hatırlatan Şahin, şöyle...