18 / 05 / 2024

Sahra Işık komşusu

Sahra Işık komşusu

“Survivor” yarışmasıyla tanıdığımız oyuncu Sahra Işık Aybirdi, Çekmeköy Polis Karakolu’na gidip yan komşusuu şikayet etti.

Sahra Işık komşusunu şikayet etti!

“Survivor” yarışmasıyla tanıdığımız oyuncu Sahra Işık Aybirdi, Çekmeköy Polis Karakolu’na gidip yan komşusuu şikayet etti.

Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı!

Jennifer Aniston-Justin Theroux çifti, New York Greenwich Village’taki evlerinde bir süredir tadilat yaptırıyor. Justin Theroux'a komşusu inşaat kurallarına uymadığı için dava açtı.

Ece Erken'i mimar komşusu mu dolandırdı?

Ünlü sunucu Ece Erken, komşusu olan mimar tarafından dolandırıldığını iddia etti. Erken takipçilerini "Sözleşmesiz iş yapmayın" diyerek uyardı.

Barack Obama, Türk Büyükelçiliği’ne komşu oluyor!

Barack Obama, diğer pek çok eski Amerika başkanının aksine, görevden ayrıldığında Washington’da yaşamaya devam edeceklerini açıklamıştı. Obama ailesi, Washington Türk Büyükelçiliği’nin komşusu olacak.

Hülya Avşar'a komşusu arsa işgali için yeniden dava açtı!

Ünlü şarkıcı 10 yıl önce komşusunun arsasını haksız yere işgal ettiği iddiasıyla açılan davayı kaybetmişti. Komşusu, kararın uygulanmadığı gerekçesiyle yeniden dava açtı..

1984 yılında ''2. Boğaziçi Köprüsü'nün adını Turgut Özal koymuş!

Asya ve Avrupa'yı Boğaziçi Köprüsü'nden sonra ikinci kez bağlayacak olan, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün adını, 1984 yılında Turgut Özal koymuş. Özal, inşa edilecek köprünün adını ''Sultan Fatih'' koymuş.

Boğaziçi Köprüsü'ndeki gişeler bu yıl kaldırılacak!

FSM’den sonra İstanbul’da trafik sorununu çözmek için Mahmutbey, Boğaziçi Köprüsü ve Çamlıca’da da gişeler bu yıl kalkacak, serbest geçiş ücret toplama sistemine geçilecek..

1984 yılında Cindoruk, Boğaziçi Köprüsü'ne talip olmuş!

1984 yılında Doğru Yol Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Cindoruk, Boğaziçi Köprüsü'ne 10 milyar lirayla talip olmuş. 1984 yılı şartlarında 7 milyara mal olan köprüyü 10 milyar liraya alacağım demiş.

1984 yılında Cindoruk, Boğaziçi Köprüsü'nü satın alacakmış!

1984 yılında Doğru Yol Partisi İstanbul Belediye Başkanı Adayı Hüsamettin Cindoruk, satışa çıkarılan Boğaziçi Köprüsü'ne talibim demiş. Cindoruk, başkan olduğunda Köprü'yü 10 milyar liraya satın alacakmış.

1983 yılında İkinci Boğaziçi Köprüsü'nün ilk ihalesi yapılmış!

1983 yılında 2. Boğaziçi Köprüsü'nün ilk ihalesi yapılmış. 100 milyar liraya mal olacak köprünün ilk ihalesini Freeman Fox and Patners adında İngiliz firması kazanmış. Firma, 1 milyar 416 milyon lirayla en iyi teklifi vermiş.

1983 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün günlük geliri 15 milyon liraymış!

1983 yılında İstanbul trafiğinin büyük yükünü çeken Boğaziçi Köprüsü'nün günlük geliri 15 milyon liraymış. Aynı yıl 11. hizmet yılına girecek köprüden, toplam 256 milyon araç geçmiş.

1982 yılında metro, tüp geçit ve 2. Boğaziçi Köprüsü için 230 milyar gerekliymiş!

1983 yılında İstanbul Metrosu, tüp geçit ve 2. Boğaziçi Köprüsü'nün inşası için 230 milyar liralık yatırım gerekiyormuş. İstanbul'dan alınan 85 milyar liralık gelir vergisinin 3 katı harcamayla bu üç proje yapılabilirmiş.

Türkbükü Doğusu Turizm Merkezi imar planı askıda!

Türkbükü Doğusu Turizm Merkezi kapsamında 4. etaba ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı bugün askıya çıktı.

Sahra Işık komşusu Haberi

Sahra Işık komşusu

“Survivor” yarışmasıyla tanıdığımız oyuncu Sahra Işık Aybirdi, geçtiğimiz gün Çekmeköy Polis Karakolu’na gidip yan komşusundan şikayetçi olmuştu.

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; karakoldan çıkarken görüntülenen Aybirdi, olay hakkında şu açıklamalarda bulundu: 

“Yan komşumuz gece geç saatlere kadar sürekli tadilat ve yüksek ses yapıyordu. Site güvenliği kendisini uyardı. O da bizim şikayet ettiğimizi sandı. Kapımıza dayanıp bize küfür etti ve sopayla duvarıma vurup zarar verdi. Kendisine hiçbir karşılık vermedim. Hukuka ve adalete güvendiğim için karakola gelip şikayetçi oldum.”