05 / 05 / 2024

şahsa ait adalar

şahsa ait adalar

Kreditörlerin, nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşullara referandumda "hayır" diyen Yunanistan`da şahsa ait adalar satılıyor.

Dublör kullanarak arsa satmaya çalışırken yakalandılar!

Gaziantep'te bir vatandaşın e-Devlet şifresini çalan dolandırıcılar şahsa ait arsayı dublör kullanarak satmaya çalışırken yakalandı.

Tual Adalar'ın kısmi geçici kabulü tamam!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Tual Adalar kapsamında, 12624 Ada 4 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Boklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Manzara Adalar'ın gelirin tamamı İş GYO'ya ait olacak!

Manzara Adalar konut satışlarından elde edilen gelirin tamamı İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait olacak. Şirket konuyla ilgili tüm detayları KAP'ta yayınladı...

Hollywood yıldızlarının adaları!

Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendilerine ait adaları bulunuyor. Bu adaların fiyatları dudak uçuklatıyor.

Girne'de sahte evrakla arazi satan dolandırıcıya 7 yıl hapis!

Bir şahsa ait araziyi sahte vekâletnameyle satan dolandırıcı yakalandı. Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan dolandırıcı 7 yıl hapse mahkum edildi.

Süleyman Kolcuoğlu'ndan Çatalca Ferhatpaşa imar planı açıklaması!

Çatalca Belediyesi üyesi Süleyman Kolcuoğlu, Başkanlık Makamı'ndan meclis gündemine gelen, sonrasında imar komisyonuna havale edilen ve şahsa ait parsellerde imar değişikliğini öngören teklife İBB Meclisi'nde olduğu gibi hayır diyeceğini açıkladı.

Çatalca Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İBB Meclisi’nde şahsa ait iki parsel için talep edilen imar değişikliğine hayır diyen CHP’li üyelerin, aynı parsellerde imar artırımını öngören Çatalca Belediye Başkanlığı’nın teklifine ne diyecekleri merak konusu oldu.

Emlak Konut Tual Adalar'ın yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.,Kartal Yakacık'taki Tual Adalar projesindeki 471 konuta ait yapı ruhsatlarını aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin açıklaması şöyle...

Çin, tartışmalı Nansha Adaları'nda havaalanı yaptı!

Çin’in Nansha Adaları olarak adlandırdığı tartışmalı adalarda inşa ettiği havaalanında test uçuşu yaptığını ve bunun tamamen Çin’in içişlerine ait bir mesele olduğunu bildirdi.

Halil Büyükışıklar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı , “Özel şahsa ait boş bir arsaya, özel bir şirketin yapmış olduğu proje nasıl oluyor da kentsel dönüşüm olabiliyor?” diye sordu.

TOKİ Zonguldak'ta yıkım çalışmalarını başlattı!

TOKİ çalışmaları kapsamında yer alan TTK'nın arsalarında bulunan binaların yıkımının ardından, bölgede şahsa ait evlerde yıkılmaya başlandı. Zonguldak Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin de çalışmaları değerlendirdi.

İSU bu arsayı neden aldı?

Kocaeli Tütünçiftlik İlimtepe yolu altında bulunan bir şahsa ait arsanın İSU tarafından 2.5 milyon liraya alındığını söyleyen CHP'li Engin Taşdemir, rant sağlandığını ileri sürdü

Yunanistan'da 17 ada satışa çıkarıldı!

Kreditörlerin, nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşullara referandumda "hayır" diyen Yunanistan`da şahsa ait adalar satılıyor.

şahsa ait adalar Haberi

şahsa ait adalar

Kreditörlerin, nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşulları referandumla reddeden Yunanistan'da şahsa ait adalar satışa çıkarılıyor. AA muhabirinin 'Online Özel Adalar' isimli gayrimenkul satış sitesinden derlediği verilere göre bugün itibarıyla şahsa ait 17 özel ada satışa çıkmış durumda. Bu sayının önümüzdeki süreçte 120'yi bulması bekleniyor. Merkezi İngiltere'de bulunan uluslararası gayrimenkul şirketi Spot Blue Müdürü ve gayrimenkul piyasası uzmanı Julian Walker, ekonomik krizle mücadele Yunanistan'dan satışa çıkan şahsa ait adaları almanın uzun vadede kazançlı bir yatırım olacağını söyledi. Walker, Yunanistan'ın euroyu bırakarak eski para birimi drahmiye dönme ihtimalini hatırlatarak, "Eğer euro para birimi olarak kullanılmaz ve yeni bir para birimine geçiş yapılırsa ev fiyatları düşer. Bu nedenle şu anda yatırım yapmak doğru değil. Ancak uzun vadeli yatırımcıysanız ve maddi...