29 / 04 / 2024

Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri tanıtım ofisi

Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri tanıtım ofisi

Ankara Batı Bahçe Evleri satılık daire fiyatları 3+1 daireler için 250 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri projesi 15 ay sonra teslim ediliyor...

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şef Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 235 bin 825 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 852 bin TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Batıbeyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 281 bin 654 TL sermaye bedeli ile Batıbeyler Yapı Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Cıty Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Rıhab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fouzıa Marzoukı ortaklığında kuruldu.

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Batı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Veysel Taşdelen tarafından kuruldu.

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

Batıyakası 2022 fiyat listesi! 

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Batıyakası projesinin ön talep süreci başladı. Peki Yıldızlar İnşaat Batıyakası projesinin fiyat listesi en oldu? İşte Batıyakası fiyat listesi ve tüm detayları...

Batıyakası fiyat 2022! 

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Batıyakası projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yıldızlar İnşaat Batıyakası projesinin fiyat bilgisi...

Batıyakası ön talep fırsatı! 

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek olan Kartal'daki Batıyakası projesinde ön talep süreci başladı. İşte projeyle ilgili tüm detaylar...

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Batı Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Ergül tarafından kuruldu.

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri tanıtım ofisi Haberi

Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri tanıtım ofisi


Batı Bahçe Evleri projesi Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Ankara Batı Bahçe Evleri projesi Şahtaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ankara Batı Bahçe Evleri satılık daire bilgilerinden önce Batı Bahçe Evleri projesinden bahsedelim.


Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri projesi içerisinde kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, süs havuzları, fitness merkezi, buhar odası, çok amaçlı spor sahası, dinlenme alanları, yeşil alanlar gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Ankara Batı Bahçe Evleri satılık daire seçenekleri olarak 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipleri sunuluyor. Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri tanıtım ofisi 0533 488 61 99 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri projesi 15 bin 77 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Şahtaş İnşaat Batı Bahçe Evleri teslim tarihi 15 ay sonra olarak belirtiliyor....