10 / 05 / 2024

Sait Üçkardeş

Sait Üçkardeş

Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi, Sait Üçkardeş, Münir Üçkardeş tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Nisan 'da kuruldu.

Mersin 1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi bugün başlıyor!

Mersin'de yapılacak "1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi" için bugün 4 kıtadan 25 ülkeden 52 belediyeden toplam 171 kişilik heyet geliyor.

Gençyılmaz Kardeşler İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençyılmaz Kardeşler İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Umut Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Büyükçekmece, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Necmi Kadıoğlu Kardeşkent 2 Sitesi'ni ziyaret etti!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede sürekli hale getirdiği site ziyaretlerine Gökevler Mahallesinde bulunan Kardeşkent 2 Sitesi ziyareti ile devam etti.

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hidayet Aymak tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Sancaktepe, Veysel Karani Mahallesi, Ulugazi Caddesi'nde kuruldu.

Dinçkök kardeşler mahkemelik oldu!

Akkök Grubu'nda kardeşler arasındaki hisse krizi mahkemeye taşındı. Ömer Dinçkök, ağabeyi Ali Raif Dinçkök'ün de aralarında bulunduğu 10 yönetici hakkında görevi kullanma iddiasıyla dava açtı

Kardeşler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Bashir Elmasri tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Şişli, Eskişehir Mahallesi, Tuzcu Murat Sokak'ta kuruldu.

Alya Kardeşler Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Alya Kardeşler Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Alya, Mehmet Alya, Ahmet Alya ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi'nde açıldı.

Yılmaz Kardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haydar Burak Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Neslihan Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Üsküdar Belediyesi, Brooklyn Belediyesi ile kardeş şehir oldu!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ve Brooklyn Belediye Başkanı Eric L. ADAMS tarafından imzalanan Kardeş Şehir Protokolü, iki şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasında müşterek faydayı hedefliyor.

Üsküdar Belediyesi, Brooklyn ile kardeş şehir anlaşması imzalıyor!

Üsküdar Belediyesi dünyanın önde gelen merkezleriyle kurduğumuz bağlara bir yenisini ekleyerek New York, Brooklyn Belediyesi ile kardeş şehir anlaşması imzalıyor.

Babamdan ev alıyorum kardeşlerim hak iddia edebilir mi?

Babanızdan parasını vererek bir ev satın aldığınızı ancak kardeşlerinizin de olduğunu düşünelim. "Babamdan ev alıyorum kardeşlerim hak iddia edebilir mi?" diyorsanız işte yanıtı..

Çimen Kardeşler İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çimen Kardeşler İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hasan Çimen, Neslihan XU ve Nevcihan Wang tarafından 210 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Yalova'da Kardeş Şehirler Parkı inşa edilecek!

Yalova Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi’nde yaklaşık 10 bin m2 kardeş şehirler parkı yapılacak. Bağlarbaşı Mahallesi Safranyolu üzerinde çalışmalarına başlanan park alanında kardeş şehirlerimizle özdeşleşmiş simgelerde yer alacak.

Sait Üçkardeş Haberi

Sait Üçkardeş

Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi, Sait Üçkardeş, Münir Üçkardeş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi iş konusu; yurt içi ve yurtdışında otel motel apart otel özel tesis tatil sitesi turizm kompleksi günübirlik tesis golf tesisi gibi eğlece sektörüne yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri inşa etmek almak satmak.


Üçkardeş Değerli Madenler ve Turizm Limited Şirketi Emin Sinan Şubesi adres: Fatih, E. Sinan Mahallesi, E. Sinan Hamamı Sokak,...