04 / 05 / 2024

Sakaoğlu Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi

Sakaoğlu Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi

Sakaoğlu Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Saka Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Fatih, Karagümrük Mahallesi, Vatan Caddesi, Özgür Sokak'ta kuruldu.

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nita Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tayfun Memişoğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Öztel tarafından kuruldu.

Solakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Solakoğlu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Solakoğlu tarafından kuruldu.

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Araz Rezaoğlu ve Hamed Banagar ortaklığında kuruldu.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de Bayram Altaş ve Osman Zeki Karaismailoğlu ortaklığında kuruldu.

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Osman Duydukoğlu tarafından kuruldu.

Kosse Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kosse Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cem Köse tarafından kuruldu.

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Mimarlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Emrah Orhan tarafından kuruldu.

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Abdülhadi Zaferoğlu ve Eyad Nasser tarafından kuruldu.

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sultanoğlu tarafından kuruldu.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli le Fatih Sultanoğlu tarafından kuruldu.

Sakaoğlu Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Sakaoğlu Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi

Sakaoğlu Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Saka Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Fatih, Karagümrük Mahallesi, Vatan Caddesi, Özgür Sokak'ta kuruldu.


Sakaoğlu Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane imalatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık...