08 / 07 / 2024

Sakartepe Tesisleri ihalesi

Sakartepe Tesisleri ihalesi

1995 yılında Net Holding tarafından yap-işlet-devret modeli ile 49 yıllığına ihale edilen Gökova Körfezi manzaralı 21 bin 408 m2 alana sahip Sakartepe Tesisleri Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

Ayder Yaylası Spor Tesisleri ihalesini Turgut Müteahhitlik kazandı!

Geçtiğimiz ay “Ayder Yaylası Spor Tesisleri Yapım İşi” ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi 6 milyon 343 bin TL bedel ile Rize merkezli Turgut Müteahhitlik aldı. 

Adapazarı-Karasu demiryolu inşaatı işinin ihalesi TBMM'de!

Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işinin ihalesi hakkında Sayıştay raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

Çanakkale Asmatepe Mesire yeri ve Tesisleri 23 yıllığına kiraya veriliyor!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni Başkanlığı Çanakkale Asmatepe Mesire yeri ve Tesisleri için kiralama ihalesi düzenliyor.

Sapanca Hacımercan Spor Tesisleri'nin ihalesi 11 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca'da hayata geçirilecek Hacımercan Spor Tesisleri için ihaleye çıkılıyor. Yapım ihalesi 11 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek.

Sapanca Hacımercan Tesisleri’nin ihalesi 11 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sapanca Hacımercan Tesisleri’nin ihalesi nin 11 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri’nin ihalesi tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de inşa edilecek olan Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri’nin ihalesi gerçekleştirildi

Kayseri Argıncık'ta Amatör Spor Tesisleri binası yapılacak!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, amatör spor kulüplerinin ihtiyaç duyduğu tesisin yapımına başlıyor. Argıncık'ta yapılacak olan Amatör Spor Tesisleri Binası'nın yapım ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 238 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Seyrantepe mevkii 143 adet HAİT ile diğer ek tesisleri ve Kurdoğlu mevkii 95 adet HAİT ile diğer ek tesisleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Urla Kentpark Tesisleri kiralama ihalesi 1 Eylül'de!

Kentpark Tesisleri Urla’ya kazandırılacak. Eski Çeşme yolu üzerinde eşsiz manzaraya sahip olan dev tesis ihaleyle kiralanacak. Tesisin ihalesi 1 Eylül 2016 Perşembe günü saat 10.00’da Urla Belediyesi'nde yapılacak.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri’nin ihalesi tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından halka açılacak olan Maltepe Sosyal Tesisleri’nin ihalesi tamamlandı.

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri ihalesi 9 Ağustos'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi'nde hâlihazırda mevcut bulunan binanın, Büyükçekmece Sosyal Tesisleri olarak faaliyete geçebilmesi için yapım, onarım, tadilat ve tamirat işlerini ihale edecek. İhalesi 9 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Seyrantepe Spor Tesisleri'nin büyütme ihalesi iptal edildi!

Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki eksiklerin giderilmesini kapsayan ihale,üsülüne uygun yapılmadığı gerekçesiyle iptal edildi. Yeni ihale önümüzdeki günlerde yapılacak.

Sakartepe Tesisleri ihalesi Haberi

Sakartepe Tesisleri ihalesi

1995 yılında Net Holding tarafından yap-işlet-devret modeli ile 49 yıllığına ihale edilen Gökova Körfezi manzaralı 21 bin 408 m2 alana sahip Sakartepe Tesisleri Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı. Sakar geçidinde yer alan Gökova Körfezine hakim tepedeki tesisler 10 yıllığına kiraya verilecek. Tesisin iki yıllık kira bedeli 210 bin TL olarak belirlendi.

Devlet Ormanı üzerinde bulunan ve Gökova Orman İşletme Müdürlüğü sınırları içinde kalan 21 bin 408 m2’lik Sakartepe tesisleri içinde 200 kişilik lokanta, 80 kişilik kır kahvesi, 30 ünitelik kamping tesisleri, alışveriş merkezi ve akaryakıt istasyonunu bulunuyor. Kapalı Teklif Usulü ile ihale edilecek tesisler 10 yıllığına kiraya verilecek. 2 yıllık 210 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat 31 bin 500 TL. 10 Eylül 2015 tarihinde yapılacak ihaleye gireceklerin turistik...