06 / 05 / 2024

Sakarya Agora AVMye görkemli açılış

Sakarya Agora AVMye görkemli açılış

Adapazarı Belediyesi’nin arsa karşılığı ortak olduğu Agora Alışveriş Merkezi görkemli bir törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı AVM'nin şehre farklı bir renk ve hareket getireceğini söyledi.

Tavuk Dünyası Sakarya'daki 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası, Sakarya'daki 3. şube yatırımını hayata geçiriyor Tavuk Dünyası Agora AVM’de yeni bir şube açtı.

İzmir'in Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi evler yıkılmaya yüz tutuyor!

Agora ile Kadifekale’yi birbirine bağlayan efsane tünelin yer aldığı Sakarya Mahallesi’nde bugün Roman vatandaşlar yaşıyor.

Zeki Toçoğlu Agora AVM'yi inceledi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Odak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral ve Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm ile AGORA AVM’de incelemelerde bulundu.

Sakarya Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı!

Adapazarı Belediyesi'nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı'nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Nur İslam, Sakarya'nın 13 yılda Türkiye kadar yıldızlaştığını söyledi.

Sakarya Agora AVM’ye görkemli açılış!

Adapazarı Belediyesi’nin arsa karşılığı ortak olduğu Agora Alışveriş Merkezi görkemli bir törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı AVM'nin şehre farklı bir renk ve hareket getireceğini söyledi.

Sakarya Agora AVM 28 Mayıs'ta açılacak!

Odak Group Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral, Agora Adapazarı AVM'nin 28 Mayıs'ta açılacağını söyleyerek, "Kentin yenilikçi yüzünü yansıtan alışveriş merkezi olacağız" dedi.

Agora Adapazarı AVM ne zaman açılıyor?

Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi 28 Mayıs’ta yapılacak tören ile açılacak. Alışveriş Merkezi çok sayıda dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayarak, Sakarya’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi olacak

Sakarya Agora AVM bir ay içinde açılacak!

Adapazarı Belediyesi ’ nin arsa karşılığı ortak olduğu Serdivan Arabacıalanı ’ nda yapılan Agora Alışveriş Merkezi bir ay içinde hizmete açılacak.

TOKİ Sakarya Sapanca konut başvurusu bugün başlıyor! 133 bin TL!

TOKİ Sakarya Sapanca Evleri'nde yer alan 1 adet konutun başvuru işlemleri 24-31 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılıyor...

TOKİ Sakarya Sapanca'da başvurular yarın başlıyor!133 bin 397 TL!

TOKİ Sakarya Sapanca Evleri'nde yer alan 1 adet konut için başvurular 24 Aralık - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılıyor...

Sakarya'daki Yeni Camii ve çevresi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yeni Camii’nde meydan çalışması başlattı

Eryap, Sakarya'da taş yünü tesisi kurdu!

Yapı sektöründe faaliyet gösteren Eryap Sakarya'da 120 milyon TL yatırımla taş yünü tesisi inşa etti...

Sakarya Erenler'de kamyon ve tır parkı inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir için önemli bir çalışmaya daha imza atıyor, Erenler’de bulunan Kamyoncular Garajı’nın yerine 1’inci OSB’nin giriş kapısının tam karşısında yeni bir kamyon ve tır parkı inşa ediyor

Sakarya Agora AVMye görkemli açılış Haberi

Sakarya Agora AVMye görkemli açılış

Adapazarı Belediyesi’nin arsa karşılığı ortak olduğu Agora Alışveriş Merkezi görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Adapazarı Belediyesi ve Odak Grup ortaklığında açılan AGORA Alışveriş Merkezi açılışına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Vali Hüseyin Avni Coş, Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Jandarma Alay Komutanı Adnan Şimşiroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, ODAK Grup Yönetim Kurulu Başkanı N.Gürcan Oral, AK Parti İl ve ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, belediye meclis üyeleri AK Parti milletvekili adayları,Mustafa İsen, Ali İnci, Recep Hacı Eyüpoğlu, Bilgehan Doğru ve çok sayıda vatandaş katıldı.


AGORA AVM’nin açılış konuşmasını yapan Odak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Oral, Agora isminin Antik Çağda...