02 / 05 / 2024

sakarya Akyazı Spor Tesisi son durum

sakarya Akyazı Spor Tesisi son durum

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde kısa süre içerisinde temeli atılacağını açıkladı. Toçoğlu, “Yerel seçimler döneminde söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçiyoruz" dedi

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Akyazı’daki hasarlı okul için yıkım kararı!

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sakarya Akyazı'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akyazı İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kurşunlukavak Mevkii, 102 ada, 64 parselde kayıtlı kargir boru fabrikasını  12 milyon 277 bin 712 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Kuzey Marmara Otoyolu değerleri nasıl değiştirdi?

Kınalı’dan başlayan ve Sakarya Akyazı’ya kadar uzanan Kuzey Marmara Otoyolu, sadece doğayı değil, gayrimenkul değerlemelerini de ciddi bir şekilde değiştirdi. Peki, otoyolda değerler nasıl değişti?

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Sakarya Akyazı Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Sakarya Akyazı Belediyesi'nin Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis oturumunda, imar planı uygulamaları görüşüldü.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum ne?

İstanbul'dan Sakarya Akyazı'ya kadar devam edecek Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleri ile bağlantı sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Sakarya Akyazı'da 12.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 12 milyon 277 bin 712 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

sakarya Akyazı Spor Tesisi son durum Haberi

sakarya Akyazı Spor Tesisi son durum


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde kısa süre içerisinde temeli atılacağını açıkladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Yerel seçimler döneminde söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçiyoruz. Akyazı’da Spor Tesisi kazandıracağız demiştik. Geçtiğimiz günlerde Akyazı Spor Tesisi Projesi’nin ihalesini yaptık. İnşallah kısa süre içerisinde de projemizin temelini atarak, çalışmalarımıza başlayacağız. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.


2 Bin Kişilik

Akyazı Spor Tesisi Projesi ile ilgili detaylı bilgiler de veren Başkan Toçoğlu, “Projenin Batakköy mevkiinde 23 dönüm arazi üzerine hayata geçireceğiz. Kısa süre içerisinde başlatacağımız çalışmalarla Akyazı ilçemize 2 bin kişilik tribün binası ve sentetik sahanın bulunacağı modern bir spor tesis kazandırmış olacağız. Yaklaşık 25 bin metrekare alana inşa edeceğimiz tesisimizde gerekli çevre düzenlemeleri de...