03 / 05 / 2024

Sakarya Belediyesi atık su arıtma tesisi

Sakarya Belediyesi atık su arıtma tesisi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “Karasu’da atık su sorununa kesin çözüm getirmek için 13 Milyon TL’lik yatırımla atık su Arıtma Tesisi inşa ediyoruz. Arıtma tesisimizin temelini kısa bir süre içerisinde atacağız” dedi...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Belediyesi'nden satılık 28 iş yeri!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan 28 iş yerini satıyor...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem kredisi iptali mecliste kabul edildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin 1999 deprem sonrası Avrupa Yatırım Bankası’ndan kullandığı kredinin kalan 270 Milyon TL’lik kısmının iptali TBMM’de kabul edildi.

Sakarya Büyükşehir kiracılarından kira almayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sürecinde zarara uğrayan kiracılarından kira almayacak. Esnafa yönelik destek paketi kapsamında alınan kararla, Belediye kiracısı olan işletmelerin bu dönemdeki kira bedellerini almayacak...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Sakarya Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şehirde hayata geçirilecek olan yeni projeler de masaya yatırıldı.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sakarya Büyükşehir Meclisi Ocak ayı toplantısı gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Meclis Toplantısı'nda 78 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı..

Sakarya Büyükşehir'den 9.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı İlçesi Korucuk Mahallesi ve Karakamış Mahallesi'ndeki 7 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor...

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Sakarya Belediyesi atık su arıtma tesisi Haberi

Sakarya Belediyesi atık su arıtma tesisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karasu’nun atık su sorununu çözüme kavuşturmak için atık su Arıtma Tesisi inşa edecek. Başkan Toçoğlu, “Karasu’da atık su sorununa kesin çözüm getirmek için 13 Milyon TL’lik yatırımla atık su Arıtma Tesisi inşa ediyoruz. Arıtma tesisimizin temelini kısa bir süre içerisinde atacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yürütülen altyapı yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Sakarya’nın tüm ilçelerinde atık su soruna kesin çözümler üretmek için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Karasu’nun atık su sorununu çözmek için Arıtma Tesisi inşa edecek. Konu hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalar yürütüyoruz. 30 Mart itibariyle hizmet sınırlarımıza giren ilçelerimizi modern altyapıya kavuşturuyoruz” diye konuştu.


Karadeniz çok daha temiz 

Tüm...