29 / 04 / 2024

sakarya belediyesi kredi yetkisi

sakarya belediyesi kredi yetkisi

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, SASKİ'ye şehir genelindeki alt yapı yatırımları için 270 Milyon TL'lik kredi yetkisi verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Belediyesi'nden satılık 28 iş yeri!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan 28 iş yerini satıyor...

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem kredisi iptali mecliste kabul edildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin 1999 deprem sonrası Avrupa Yatırım Bankası’ndan kullandığı kredinin kalan 270 Milyon TL’lik kısmının iptali TBMM’de kabul edildi.

Sakarya Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, belediye kiracısı olan, faaliyetleri durdurulan veya bulunamayan işletmelerin faaliyette bulunmadığı döneme ilişkin kira bedellerinin alınmamasının planlandığını açıkladı...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Bingöl Belediyesi kentsel dönüşüm için kredi çekecek!

Bingöl Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısında, kentsel dönüşüm için ihtiyaç duyulan 230 milyon Türk Lirası kredi işleriyle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye yetki verilmesi kararlaştırıldı.

sakarya belediyesi kredi yetkisi Haberi

sakarya belediyesi kredi yetkisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen oturumda meclis üyeleri ilave 2 madde ile 72 gündemi karara bağladı. Büyükşehir Meclisi ayrıca Ağustos ayında meclisin tatile girmesini de oy birliği ile kabul etti. 


270 Milyonluk Yatırım 

Meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilen 21 madde kapsamında SASKİ, şehir genelindeki alt yapı yatırımları için 270 Milyon TL'lik kredi yetkisi aldı. Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'da sağlam altyapı sorunsuz içmesuyu hedefiyle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 


Türkiye'ye Örnek Olacak 

Başkan Zeki Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; "Bugün Büyükşehir Meclisi'nde toplam değeri 270 Milyon TL olan altyapı ve içmesuyu yatırımları için kredi talebi alındı. Bu kapsamda Akyazı, Kaynarca,...