02 / 05 / 2024

sakarya belediyesi projeleri

sakarya belediyesi projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında toplandı. Toplantıda 250 dönümlük bir alanın özel okula ayrılmak istenmesi konuşuldu.

Sapanca'ya 7 yıldızlı otel!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Arap yatırımcıların Hazine'ye ait 29 dönümlük arazide inşa edeceği 7 yıldızlı otel için Valilik'te protokol imzalandı. 85 milyon dolarlık yatırımın hayata geçirilmesiyle 600 kişiye istihdam oluşturulması amaçlanıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Belediyesi'nden satılık 28 iş yeri!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Güllük Mahallesi'nde yer alan 28 iş yerini satıyor...

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem kredisi iptali mecliste kabul edildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin 1999 deprem sonrası Avrupa Yatırım Bankası’ndan kullandığı kredinin kalan 270 Milyon TL’lik kısmının iptali TBMM’de kabul edildi.

Sakarya Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, belediye kiracısı olan, faaliyetleri durdurulan veya bulunamayan işletmelerin faaliyette bulunmadığı döneme ilişkin kira bedellerinin alınmamasının planlandığını açıkladı...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

sakarya belediyesi projeleri Haberi

sakarya belediyesi projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında toplandı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen oturumda meclis üyeleri ilave 5 gündem ile toplam 60 maddeyi karara bağladı. Gündem dışı konuşmalarda söz alan MHP’li Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, “ Sakarya genelinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Asfaltlama

Bahadır, “ Asfalt çalışmaları başladı ancak Hendek ilçemizde ne zaman çalışma olacağı merak konusu. 2015 yılında yapılması planlanan asfaltlarla ilgili bir gündem oluşturulmalı. Saski’nin de Hendek’le ilgili bir çalışma yapmıyor. Kazımiye köyü köprüsünün girişinde bir daralma var ve bununla ilgili bir çalışma yapılmasını istiyoruz” dedi.

Yeni kavşak

Bahadır’ın ardından kürsüye çıkan Erkal Etçioğlu ise, “Gerek imar çalışmalarında, gerekse belediyenin çeşitli faaliyet alanlarında önemli bir takım gelişmeler oluyor. Bu konuda özellikle...