17 / 05 / 2024

Sakarya Çark Deresi Rekreasyon Projesi

Sakarya Çark Deresi Rekreasyon Projesi

Çark Deresi Rekreasyon Projesi 5. Etabı’nda tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Çark deresi kenarında çalışmalar yaparak şehrimize yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz" dedi

Sakarya Çark Deresi Rekreasyon Projesi'nde 5. etap başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çark Deresi Kenarı Rekreasyon Projesi kapsamında 5’inci etap çalışmalarına başlıyor...

Sakarya'daki Millet Bahçesi 63 bin metrekare olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin açıklama yaptı. Zeki Toçoğlu, Stadyumun arkasındaki arsa hem de Çark Mesireyi de projenin içine katarak 63 bin metrekarelik bir alanı bir şehir parkı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz'' dedi.

Sakarya Mudurnu Deresi Köprüsü'nün inşaatı 3 ayda bitecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’nın Taşburun Mahallesi’nde bulunan Mudurnu Deresi üzerine yaptırılan köprü inşaatı bütün hızıyla sürüyor.

Sakarya Mahmudiye Seydisuyu Deresi modern görünüme kavuştu!

Mahmudiye’de yıllardır kaderine terk edilen ve ilçenin en büyük sorunu haline gelen Seydisuyu Deresi’nin son hali görenleri sevindirdi. Dere, sadece bir yılda güzel bir görünüme kavuştu.

Sakarya'nın bisiklet yolu ağı 18 kilometreye çıkacak!

Bisiklet Yolu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Kentpark – Yazlık Kavşağı arasında Çark Deresi’nin her iki tarafında yapılacak olan Bisiklet Yolu Projesi’nde 1. etap çalışmalarımızı tamamladık" dedi

Serdivan Belediyesi Çark Deresi'nin kenarına park yapacak!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına hız kesmeden devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2 lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor.

Serdivan'da yeni park çalışmaları sürüyor!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına aralıksız devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor

Maşat Deresi ıslah çalışmaları tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Hendek Kocaahmetler Mahallesi’ndeki dere ıslah çalışmalarını tamamladı. Maşat Deresi üzerinde hayata geçirilen proje kapsamında 1,8 metre çapında 280 metrelik yeni bir hat oluşturuldu.

Serdivan Çark Deresi’nin çehresi değişecek!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Çark Deresi’nin çehresini değiştirecek yeni projenin müjdesini verdi. Proje, yeşili, peyzajı ve tüm sosyal donatıları ile Çark Deresi çevresini güzelleştirecek.

Sapanca Gölü'ndeki fazla su tahliye edildi!

KURAKLIĞIN etkisiyle su seviyesindeki tehlikeli düşüşle gündeme gelen Sapanca Gölü’nde, son yağışlarla birlikte su seviesi 32 koda ulaşınca 4 yıl aradan sonra ilk kez Çark Deresi üzerinden su tahliyesi için kapaklar açıldı.

Çark Deresi Rekreasyon Projesi 5. Etabı tamamlandı!

Çark Deresi Rekreasyon Projesi 5. Etabı’nda tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Çark deresi kenarında çalışmalar yaparak şehrimize yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz" dedi

Sakarya Çark Deresi Rekreasyon Projesi'nde 5. etap başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çark Deresi Kenarı Rekreasyon Projesi kapsamında 5’inci etap çalışmalarına başlıyor...

Sakarya Valisi 4.5 milyon liralık yeni konağına taşındı!

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Van Depremi sonrasında güvenli olup olmadığı tartışılan, 1958 yılında yapılan Adapazarı kent merkezi Çark Caddesindeki konaktan, deprem konutlarının bulunduğu Camili Mahallesinde 4.5 milyon liraya yaptırılan yeni konağa taşın

Sakarya'da 164 orta hasarlı binanın 111'nde oturuluyor!

Ürküten rapor: 164 orta hasarlı binanın 111'inde halen oturuluyor... Sakarya'da belediyenin, 1999 Marmara depremi sonrası orta hasar statüsüne alınan binaların incelenmesi için başlattığı incelemelerde çarpıcı bir tablo ortaya çıktı

Sakarya Çark Deresi Rekreasyon Projesi Haberi

Sakarya Çark Deresi Rekreasyon Projesi


Çark Deresi Rekreasyon Projesi 5. Etabı’nda tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Çark deresi kenarında çalışmalar yaparak şehrimize yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 5’inci etapta 41 bin 700 metrekarelik alandaki çalışmaları da tamamladık, yeni havuz hizmete girdi” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yazlık-Yenikent Çark Deresi Rekreasyon Projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Projenin 5’inci etap çalışmalarının tamamlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Yenikent girişlerini daha da canlandıran rekreasyon projemizin ilk dört etabında sosyal donatı alanları, bisiklet yolları, spor tesisleri, bölgenin en büyük aquaparkını, basketbol sahaları, tenis kortları, dinlenme ve yürüyüş alanları inşa ettik. Bölgeye önemli bir cazibe kazandıran çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” diye konuştu.



42 dönüm yeşillendirildi

Projenin 5....