07 / 05 / 2024

Sakarya Çelik İsale Hattı ne zaman bitecek

Sakarya Çelik İsale Hattı ne zaman bitecek

Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun 460 metre uzunluğundaki tünelimizi tamamladık. İnşallah kalan 2 bin metrelik hat döşeme çalışmalarını da hemen başlatıp, Çelik İsale’yi yılsonuna kadar devreye alacağız” dedi.

Sakarya Çelik İsale Hattı'nın inşaatı tamamlandı!

Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun 460 metre uzunluğundaki tünelimizi tamamladık. İnşallah kalan 2 bin metrelik hat döşeme çalışmalarını da hemen başlatıp, Çelik İsale’yi yılsonuna kadar devreye alacağız” dedi.

Sakarya Çelik İsale Hattı yıl sonunda devrede!

Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun 460 metre uzunluğundaki tünelimizi tamamladık. İnşallah kalan 2 bin metrelik hat döşeme çalışmalarını da hemen başlatıp, Çelik İsale’yi yılsonuna kadar devreye alacağız” dedi.

Sakarya Arifiye Belediyesi'nden 24 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Sakarya Arifiye Belediye Başkanlığı Sakarya ili, Arifiye ilçesi, Adliye Meşelik Mevkii, 2619 adada yer alan 3 gayrimenkulü 24 milyon TL'ye satıyor...

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

Sakarya'ya 100 milyonluk baraj geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akçay Barajı ve İsale Hattı projesi kapsamında Arifiye’de devam eden isale hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Sakarya Erenler'e 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’e bağlı Küçükesence, Hasanbey ve Yazılı Mahalleleri Muhtarları Lütfü Tetik, Aydın Çelik ve Şaban Süleyman’ı makamında ağırladı. Toçoğlu Erenler yatırımlarını masaya yatırdı...

Sakarya Karasu Limanı yıl sonunda tamamlanacak!

Sakarya Ekonomi Zirvesi’nde şehrin karar vericileri birçok başlıkta değerlendirmelerde bulundu. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya’nın lojistik alanında önemli gelişmelerle karşılaşacağını aktardı.

Sakarya Çelik İsale Hattı açıldı!

Sapanca Gölü'nden şehre su ulaştıran daha önceki 3 isale hattının, eski hat olması ve ayrıca güzergahtaki sıkıntı sebebiyle zaman zaman su kesintilerine sebep oluyordu.

Sakarya Çelik İsale Hattı yarın açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin içmesuyu geleceğini güvence altına alan çelik isale hattı projesinde yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Müteahhitler Birliği üyeleri sorunlarını aktardı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, yönetim kurulu üyeleri Ali Çelik, Cengiz Bayar, Haldun Bilek ve Hüseyin Emanet SEDAŞ Dağıtım Varlıkları Müdürü Enver Aka'yı ziyaret etti.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yeşil bina sökülüyor!

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde bulunan yeşil binanın sökümüne başlandı.Depremin ardından Kızılhaç tarafından çelik konstrüksiyon olarak yaptırılan binanın Toyota Hastanesi’nin yan tarafına yerleştirileceği öğrenildi.

Çelik yapılar depreme daha çok dayanıyor!

Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından Yapı Malzemesi dersi kapsamında "Çelik" konulu bir seminer düzenlendi. Osman Yazaroğlu öğrencilere, KARDEM R'de yapılan çalışmalar, çelik üretimi ve çelik yapılar hakkında bilgi verdi.

Sakarya 4. Çelik İsale Hattı'nın boru montaj çalışmaları tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hattımızın geçişi için açtığımız 480 metrelik tünelde montaj çalışmalarımız tamamlandı. Projelendirdiğimiz 11 kilometrelik hatta son 120 metreye gelindi” dedi.

Sakarya 4. İsale Hattı'nda çelik boru montajı başladı!

Başkan Toçoğlu, “4. İsale Hattı için açtığımız 480 metrelik tünelde çelik boru montajı başladı. İnşallah isale kaynaklı su kesintilerine kesin çözüm getirecek hattımızı kısa süre içerisinde devreye alacağız” dedi.

Sakarya Çelik İsale Hattı'nın 10,5 kilometresi tamamlandı!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ile Çelik İsale Hattı çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “480 metrelik tünel tamamen betonla kaplandı. 11 kilometrelik hattımızın da 10,5 kilometresi tamamlandı" dedi

Sakarya Çelik İsale Hattı ne zaman bitecek Haberi

Sakarya Çelik İsale Hattı ne zaman bitecek


Çelik İsale Hattı için açılan tünelin son metresinde kazı çalışmalarına katılan Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun 460 metre uzunluğundaki tünelimizi tamamladık. İnşallah kalan 2 bin metrelik hat döşeme çalışmalarını da hemen başlatıp, Çelik İsale’yi yılsonuna kadar devreye alacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Esentepe Kampüsü civarında devam eden 4. Çelik İsale Hattı tünel çalışmalarının son metresinde kazı çalışmalarına katıldı. Yerin 50 metre altına inen Başkan Toçoğlu, “Çelik Hattımızı, diğer 3 isale hattında farklı bir güzergahta projelendirmiş ve bu proje kapsamında 460 metrelik tünelin kazı çalışmalarını başlatmıştık. Hamdolsun kazı çalışmalarımızda sona geldik. Çelik İsale Hattı’nın geçeceği 460 metrelik tünelimizi tamamladık. Tüm mesai arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Akşam Haberleri...