02 / 05 / 2024

Sakarya Emlak İstasyonu

Sakarya Emlak İstasyonu

Yöneticiliğini Diş Hekimi Recep Kaya'nın yapacağı Emlak İstasyonu Re - Ka Emlak Sakarya 'da Hizmete girecek.Türkiye'nin pek çok ilinde faaliyet göstermeye hazırlanan Emlak İstasyonu Sakarya'da Franchise ofisini açıyor.

KDV'den muaf arsa ve arazi arayanlara Milli Emlak'tan büyük müjde! Fiyatlar 39 bin 500 TL'den başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Ankara ve Antalya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları..

Milli Emlak o ilde 3 adet arsa satılıyor! 8 taksit fırsatı ve 163 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Sakarya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan o ilde 9 bin TL'ye KDV'den muaf arazi fırsatı! 8 taksitle ödeme imkanı!

Artvin ili Ardanuç Milli Emlak Şefliği, Artvin ili, Ardanuç ilçesi, Sakarya, Akarsu, Güleş ve Tütünlü Köyü'nde yer alan 5 adet araziyi 9 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 255 bin 805 liraya lojman ve arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya'da kargir lojman ve arsa satıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde  gerçekleştirilecek. 

Emlak sektöründeki fiyat artışı nasıl önlenebilir?

TÜGEM Sakarya İl Başkanı Suat Tunçlar emlak piyasasındaki fahiş fiyat yükselişinin önüne nasıl geçebilecegi hakkında açıklamalar yaptı.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Doğu Marmara'da emlak piyasası hareketlendi!

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini  birinci el konutlarda yüzde 0,64, ikinci el konutlarda ise yüzde 0,74'e indirmesi Kocaeli ve Sakarya'da emlak piyasasını da hareketlendirdi.

Sakarya'da emlakçılar ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi dağıttı!

Sakarya'da covid-19 salgını nedeniyle ihtiyacı olan birçok aileye yardım kolisi hazırlayan emlakçılar takdir topladı...

Sakarya'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Sapanca'da yer alan gayrimenkulü 5 milyon 444 bin 420 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Sakarya'da 23.8 milyon TL'lik arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Sakarya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 3 ilçesinde arsa karşılığı inşaat işleri ihale ediyor. İhale 3 Temmuz'da gerçekleşecek...

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu, Azerbaycan`da master franchising ofisi açıyor!

Emlak İstasyonu Yurtdışındaki ilk master franchising ofisini, Azerbaycan'da açacak.

Sakarya Emlak İstasyonu Haberi

Sakarya Emlak İstasyonu

2015 yılı itibariyle Türkiye'nin pek çok ilinde faaliyet göstermeye hazırlanan Emlak İstasyonu Sakarya'da Franchise ofisini açıyor.


Franchise adaylarına cazip fırsatlar sunan Emlak İstasyonu, Türkiye geneli pek çok ilden talep alıyor. Sakarya'nın önemli bir yeri olduğunu belirten şirketin Ceo'su Birol Polat Sakarya bizim için önemli bir noktaydı. 2015 yılının sonunda 10 ofisimiz ile buraya vereceğimiz önemi göstermiş olacağız. 2015 yılında Sakarya'da gerekse de talep gelen pek çok ilde büyümeye devam edeceğiz'...