23 / 07 / 2024

sakarya erenler tır parkı

sakarya erenler tır parkı

Erenler’de inşa edilen Yeni Kamyon ve Tır Parkı’nda çalışmalar hızla sürüyor. Nakliyeci esnafının daha rahat şartlarda faaliyetlerine devam etmesi için her ayrıntının düşünüldüğü kamyon ve tır parkı yakında açılacak.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Baykonut eski evini getir yenisini götür kampanyası başlattı!

Sakarya'da değişimin öncüsü olan Baykonut A.Ş., "Eski evini getir yenisini götür" kampanyasına başladı. Kampanyalarda takas edilmek istenen eski evlerin ekspertiz değeri hesaplanacak.

Sakarya Erenler'deki dönüşüm örnek gösteriliyor!

Sakarya Erenler Belediyesini ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu burada Başkan Öztürk ile görüşerek Örnek Proje olarak gösterilen Kentsel Dönüşüm ile ilgili bilgi aldı.

Sakarya Erenler'e 'Ada' projesi!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Minyatür Ada Projesi bu hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Herkesin çok konuşacağı bir proje olacak" dedi.

Sakarya Erenler'e 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’e bağlı Küçükesence, Hasanbey ve Yazılı Mahalleleri Muhtarları Lütfü Tetik, Aydın Çelik ve Şaban Süleyman’ı makamında ağırladı. Toçoğlu Erenler yatırımlarını masaya yatırdı...

Sakarya Erenler'de 10.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

T. C. Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler Mahallesi'nde bulunan plastik boru üretimine yönelik fabrika binaları ve müştemilatlarını satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon 932 bin 22 TL olarak belirlendi.

Sakarya Erenler'de 2015'te 358 yapıya inşaat ruhsatı verildi!

Sakarya Erenler Belediyesi, devam eden yatırımlarla ilçenin bir cazibe merkezi haline geldiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, özellikle Uluyol bölgesi ve Küçüktepe mevkiindeki yatırımların arttığına dikkat çekildi.

Sakarya Erenler’de kentsel dönüşüm temel atma töreni gerçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sakarya Erenler Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Sakarya Erenler’de Kentsel Dönüşüm temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Sakarya Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni gerçekleşti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Hükümetin TOKİ ve yerel yönetimlerin iş birliğiyle toplu konutta devrim gerçekleştirdiğini belirtti.

Sakarya Erenler’de dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sakarya Erenler Belediyesi arasında 05.09.2014 tarihinde imzalanan protokol kapsamında bugün Sakarya Erenler’de saat 15.00’da “Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni” gerçekleşecek.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm için imzalar atıldı. Sakarya- Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Birinci etap Birinci kısım işini alan firma ile Erenler Belediyesi arasında imza töreni yapıldı.

Sakarya Erenler ve Arifiye'de acele kamulaştırma yapılacak!

Sakarya Erenler ve Arifiye ilçelerinde tesis edilecek doğalgaz dağıtım sisteminin yapımı amacıyla belirlenen bazı parseller Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Sakarya Erenler’de dönüşüm için imzalar atıldı!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Protokol İmza Töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ' ın katılımıyla yapıldı...

sakarya erenler tır parkı Haberi

sakarya erenler tır parkı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler Karaaptiler Mahallesi’nde 1’inci OSB’nin tam karşısında Yeni Kamyon ve Tır Parkı inşa ediyor. Mevcut Kamyoncular Garajı’nda zor şartlarda faaliyetlerini sürdüren nakliyeci esnafının rahat imkânlarla çalışmalarına devam etmesi için her ayrıntının düşünüldüğü Yeni Kamyon ve Tır Parkı’nda çalışmalar hızla sürüyor. İçerisinde 22 adet yazıhane, cafe, lokanta, idari büro, yıkama yağlama ünitesi, WC, banyo, otopark, dinlenme ve konaklama tesisinin bulunacağı 30 dönümlük yeni kamyon ve tır parkı yakında açılacak.


Mevcut Kamyoncular Garajı da kaldırılarak vatandaşların güzel vakit geçirecekler yeni bir sosyal donatı alanı Erenler ilçesine kazandırılacak.


Sakarya Büyükşehir...