18 / 05 / 2024

Sakarya eski TZDK Yemekhanesi

Sakarya eski TZDK Yemekhanesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park’ta bulunan Eski TZDK Yemekhanesi, modern bir Sanat Galerisi’ne dönüştürüldü. Fatih Turan, modern sanat galerisinin bayramdan hemen sonra düzenlenecek bir sergiyle açılacağını duyurdu...

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Eski Sakarya Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, eski Sakarya Atatürk Stadyumu’nun ‘Millet Bahçesi’ yapılacağı müjdesini vermesi sonrasında statta yıkım çalışmaları hızla başladı. 

Sakarya’da stat alanı Millet Bahçesi olacak!

Türkiye genelinde eski stat alanlarının yeşil alana dönüşünde önemli bir gelişme yaşandı. Sakarya’da eski stat alanının Millet Bahçesi olacak. 

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Baykonut eski evini getir yenisini götür kampanyası başlattı!

Sakarya'da değişimin öncüsü olan Baykonut A.Ş., "Eski evini getir yenisini götür" kampanyasına başladı. Kampanyalarda takas edilmek istenen eski evlerin ekspertiz değeri hesaplanacak.

Sakarya'da stat arazisi otopark mı olacak?

Adapazarı'nda kent içi otopark sorunu için CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, üç tarihi okulu yıkmak isteyen belediye ve kent yöneticilerine eski stadyum arazisini yer olarak gösterdi.

TOKİ Sakarya şehir stadının eski yerini 77,9 milyon liraya satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), 27 dönüm alana sahip Sakarya şehir stadının eski yerinin açık artırma usulu satışa çıkardı. Stadın bedeli ise 77 milyon 968 bin 742 lira.

Sakarya Tarihi Alicanlar Konağı'nın ihalesi gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilecek Eski Reji Sokağındaki Tarihi Alicanlar Konağı'nın ihalesi gerçekleşti. İhalenin başkanlığını Destek Hizmetleri Daire Başkanı Recep Ören üstlendi.

Sakarya'daki eski yapılar restore edilecek!

Karaosman Mahallesi’nden gelen heyetle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki eski yapıların restore edileceğini söyledi.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Eskişehir İmar Müdürlüğü 50 yıl önce kuruldu!

Eskişehir Sakarya Gazetesi "50 yıl önce bugün Sakarya" bölümü kapsamında İmar ve İskan Bakanlığı'nın Eskişehir'de yaptığı çalışmalar yayınladı.

Sakarya'da metruk binanın yarısı çöktü!

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir arsada yapılan inşaat temeli kazısı sırasında yan taraftaki 2 katlı eski binanın yarısında çökme meydana geldi. Olay sırasında ölen ya da yaralanan olmazken metruk binada kimsenin yaşamadığı öğrenildi.

Sakarya’daki 2 katlı bina yıkıldı!

Sakarya‘nın Ferizli ilçesinde kullanılmayan 2 katlı ev, vatandaşlar tarafından taşlarla yıkıldı.İnönü Mahallesi’ndeki Meral Dıramalı’ya ait eski evden sesler geldiğini duyan mahalle sakinleri, durumu belediyeye bildirdi.

Sakarya eski TZDK Yemekhanesi Haberi

Sakarya eski TZDK Yemekhanesi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. Ofis Sanat Merkezi'nin hemen ardından sanatseverler, yeni mekânına kavuşuyor. Kent Park'ta bulunan Eski TZDK Yemekhanesi (Eski Nüfus Müdürlüğü), Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda, aslına uygun restore edilerek modern bir sanat galerisine dönüştürüldü. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, şehrin ilk sanat galerisinin Ramazan Bayramı'nın hemen ardından düzenlenecek bir sergi ile açılacağını belirterek, "Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize yakışan modern sanat galerisini tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ulusal ve uluslararası sergilere ev sahipliği yapacağımız Sanat Galerimizde çalışmalarımızı tamamladık. Ramazan Bayramı'nın hemen ardından sanatseverlerimizin beğenisini kazanacağı bir sergiyle şehrimizin ilk Sanat Galerisi'ni açacağız" diye konuştu.


Sakarya Büyükşehir...