23 / 07 / 2024

Sakarya Ferizli Akgöl nerede

Sakarya Ferizli Akgöl nerede

Sakarya Tarım Müdürlüğü Ferizli Akgöl’ü kiraya veriyor. Bedeli, KDV hariç 7 milyon 218 bin 15 lira olan ihale, 17 Ağustos Pazartesi günü yapılacak.

Sakarya'daki 2 arsa ile Kocaeli'deki 2+1 konutlar ve 1 adet arsa satılıyor!

Sakarya Ferizli ve Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 adet arsa ile 2 adet 2+1 konut satılıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

TOKİ Sakarya Ferizli 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Ferizli sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Ferizli’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Ferizli’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Ferizli sosyal konut projesi...

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Sakarya Ferizli'de 11.5 milyon TL'ye satılık kavaklık!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Anonim Şirketi, Sakarya ili, Ferizli ilçesi, Sinanoğlu Mahallesi'nde yer alan 199 bin 287 metrekare büyüklükteki kavaklığı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Sakarya'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Sakarya 4. İcra Dairesi, Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Semerciler Mahallesi'nde bulunan dükkan vasıflı taşınmazı 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Haziran 2021 günü gerçekleşecek. 

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

Yeşil GYO Sakarya Arifiye 258 ada 1 parsel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Arifbey Mahallesi, 262 ada,1 nolu parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1220 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Sakarya Arifiye parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sakarya İli, Arifiye İlçesi, Arifbey Mahallesi, 256 ada, 9 nolu "Arsa" vasıflı parsel de yer alan 36 adet bağımsız bölüm şirket hissesine ilişkin 2020-1221 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Sakarya Ferizli Akgöl nerede Haberi

Sakarya Ferizli Akgöl nerede

Sakarya Tarım Müdürlüğü Ferizli Akgöl’ü kiraya veriyor. Bedeli, KDV hariç 7 milyon 218 bin 15 lira olan ihale, 17 Ağustos Pazartesi günü yapılacak.


PAZARLIK

Tarım İl Müdürlüğünün internet sayfasında yer alan satış ilanına göre Ferizli Akgöl 17 Ağustos tarihinde ihaleye çıkartılacak.  İhale bedeli olarak 7 milyon 218 bin lira kira bedeli isteniyor. Akgöl'ün su ürünleri istihsal (avcılık) hakkı pazarlık usulü ile kiraya verileceği belirtiliyor.


4. SINIF

İhale sonrası, gölde balık avlayanlar, göl işletmecisine ücret ödemek zorunda kalacak. 19 kilometrekare olan Akgöl’ün maksimum su kodu 4 metre. Göl suyu 4. sınıf olduğu ve yoğun Ötrofikasyon tespiti mevcut. 


Yeni...