02 / 05 / 2024

Sakarya Geyve yenileme çalışmaları

Sakarya Geyve yenileme çalışmaları

Geyve Konyalı Alibey Caddesi’nde yenileme çalışmalarının başladığını duyuran Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Geyve’de SASKİ eliyle çok ciddi altyapı çalışmaları gerçekleştirildi" dedi

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Sakarya Unkapanı Meydanı projesinin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Unkapanı Meydanı’nda başlattığı yenileme projesinin temeli atma töreni gerçekleşti. 

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Geyve ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin vitrininde yenileme çalışmalarımız hızla, Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı’ndaki kazı çalışmaları tamamlanıyor!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kazı çalışmalarımızın yüzde 90’ını tamamladık. Yeni projeyle meydandaki kot farkını ortadan kaldıracağız.” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada şehrin buluşma noktası olan Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının başladığını müjdeledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Sakarya-Kaynarca'da acele kamulaştırma yapılacak!

Sakarya-Kaynarca Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında bazı taşınmazlar Bakanlar Kurulu Kararı ile acele kamulaştırma yapılacak...

Sakarya Geyve yenileme çalışmaları Haberi

Sakarya Geyve yenileme çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerinin bir yenisi için Geyve’de çalışmalara başladı. Daha önce ilçe şehir merkezinin en önemli arterleri arasında yer alan Konyalı Alibey Caddesi’nde yenileme çalışmalarının başlatılacağı duyurulmuş, bu kapsamda bölgede yer alan yürüyüş yollarının yenileneceği bilgisi kamuoyu ile paylaşılmıştı.


Geyve’nin Çehresi Değişti

Güzergahta başlatılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, şunları söyledi; “Geyve’nin tamamında SASKİ eliyle çok ciddi altyapı çalışmaları gerçekleştirildi. Hemşerilerimizin şuanda altyapıyla ilgili hiçbir sorunu kalmadı. Yine Büyükşehir olarak Geyve’nin tamamında asfalt serim işlemleri gerçekleştirdik. Hem SASKİ hem de Büyükşehir’in ortak çalışmaları neticesinde Geyve’nin çehresi baştan aşağıya değişmiş oldu.”


Geyve’ye Hayırlı Olsun

“Şimdi ise kent estetiği açısından örnek bir çalışma için ekiplerimiz yeniden Geyve’deler. Daha önce de açıklandı;...