27 / 04 / 2024

Sakarya Geyvede yatırım projeleri

Sakarya Geyvede yatırım projeleri

İlçe ziyaretlerini sürdüren Başkan Toçoğlu, Geyve’de içmesuyundan altyapıya, asfalttan köprülere, SGM’den daha bir çok yatırıma varan hizmetleri hayata geçireceklerini söyledi.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Aslandağ Grubu'ndan Sakarya'ya 60 milyon TL'lik yatırım!

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsasını almış.

Sakarya'ya 14 yılda 16 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'da 26 tesisin temelini attı. Akdağ, bölgeye 14 yılda 16 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Sakarya'daki 45 milyonluk yatırımın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Geyve’nin 33 mahallesine 45 milyon liralık dev bir yatırım yapıyoruz, bu yatırımın temelini 12 Nisan'da atacağız." dedi.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sapanca Gölü havzası için 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sapanca Gölü havzasının korunması amacıyla kurum olarak bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık ve halen de yapmaya devam ediyoruz." dedi

Univa Student Residence’ta 990 TL'ye yatırım fırsatı!

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinde lansmana özel bir kampanya başlattı.

Sakarya'nın iki ilçesine 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Ferizli ve Söğütlü ilçelerini sağlam altyapı ile buluşturacak projenin ilk hat montaj töreni gerçekleştirildi. Başkan Toçoğlu, ''Belediyemiz tarafından 30 milyonluk yatırım yapıldı. Şimdide 45 milyonluk çok büyük bir proje hayata geçiriliyor'' dedi.

Sakarya Ferizli ve Söğütlü’ye 45 milyonluk yatırım!

Ferizli ve Söğütlü’ye yapılacak altyapı yatırımı için protokoller imzalandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “Ferizli ve Söğütlü ilçelerimize 120 kilometrelik kanalizasyon ve 40 kilometrelik içmesuyu hattı inşa edeceğiz.” dedi.

Sakarya Serdivan'a 35 milyonluk yatırım!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile bir araya gelen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Serdivan’a yaklaşık 35 milyonluk yatırımımızla 300 kilometrelik içmesuyu ve 13 kilometrelik de yağmursuyu hattı inşa edeceğiz." dedi

Sakarya'da 2016 altyapı ve içmesuyunda yatırım yılı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2009 – 2015 yılları arasında 400 milyonluk yatırımı hayata geçirdik. İçmesuyu arıtma tesisleri, kanalizasyon ve içmesuyu hatları inşa ettik" dedi

Sakarya Geyvede yatırım projeleri Haberi

Sakarya Geyvede yatırım projeleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı ve Hendek’in ardından ilçe ziyaretlerine Geyve’de devam etti. İlçede devam eden yatırımları beraberinde SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ve AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ile inceleyen Toçoğlu, projelerde gelinen son aşamalar ile ilgili ayrıntılı bilgiler aldı.

GÜNEYİN ATIKSULARI KARADENİZ’E

Pamukova ve Geyve ilçelerine hizmet sunacak atıksu arıtma tesislerinin yapım çalışmalarını değerlendiren Toçoğlu, “Yaklaşık 8,5 milyon liralık projemiz 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Modern ve son derece ileri teknoloji ile inşa edilen atıksu arıtma tesisimiz güney bölgesine uzun yıllar hizmet sunacak. Tesiste mekanik parçaların montajı tamamlanmak üzere. İnşallah bu yatırım güney bölgesindeki tüm evsel ve endüstriyel atıkları toplayacak ve bu merkezde...