26 / 07 / 2024

Sakarya Gölpark ihalesi

Sakarya Gölpark ihalesi

Serdivan Belediyesi’nin vizyon projelerinden Gölpark’ın işletmeye kiralanması ile ilgili ihale 5 firmanın katılımı ile gerçekleşti.4 bin TL açılış bedeli ile başlayan ve açık arttırma usulü devam eden ihale son olarak 21 bin 100 TL teklifle tamamlandı.

Nef Arsa Sakarya güncel fiyat! 

Nef Arsa Sakarya güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nef Arsa Sakarya güncel fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Melen Barajı'nın güçlendirme ihalesi 28 Şubat'ta yapılacak!

İstanbul'un su ihtiyacında hayati rol taşıyan Melen Barajı, gövdesinde oluşan çatlak sebebiyle henüz tamamlanamadı. İnşaat için, açık usulle güçlendirme ihalesi gerçekleştirilecek...

Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Salda Gölü Millet Bahçesi'nin ihalesi 31 Temmuz tarihinde yapıldı. Açık İhale Usulü ile yapılan ihaleye toplam 7 firma teklif verdi. Peki Salda Gölü ihalesi ne oldu?

Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binasının güçlendirme ihalesi mecliste!

Yüzde 50 çürük raporu olan Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası için güçlendirme ihalesine çıkılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

ÖİB'nin Fethiye Göcek ihalesi iptal edildi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 05.01.2017 tarihli ve 29939 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İhale İlan Metninin 1. ve 2. sırada yer alan Muğla ili, Fethiye ilçesi, Göcek Mahallesinde bulunan taşınmazların özelleştirme ihalelerini iptal etti.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Sakarya Serdivan'a sosyal donatı alanı geliyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi’nce geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirilen ve tamamlandığında tüm ilçeye hizmet verecek olan çok amaçlı sosyal donatı alanının yapımına başlandı.

Sakarya Gölbaşı Konakları'nın kaba inşaatı tamamlanıyor!

Göl manzaralı ve yeşilin ortasında yaşama hayali kuranlar için yapımına başlanan proje hızla devam ediyor. Serdivan sırtlarında göl manzaralı konutlar muhteşem manzarası ve kullanışlı mimarisi ile şehrin tektaşı olarak adlandırılıyor.

Sakarya Gölpark ihalesi Haberi

Sakarya Gölpark ihalesi

Serpan Belediyesi’nin vizyon projelerinden Gölpark’ın işletmeye kiralanması ile ilgili ihale 5 firmanın katılımı ile gerçekleşti.


Konu ile ilgili Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Salı günü Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleşen ihaleye 3 şahıs 2 Ltd. Şt. olmak üzere toplam 5 firmanın katıldığı belirtildi. 4 bin TL açılış bedeli ile başlayan ve açık arttırma usulü devam eden ihale son olarak 21 bin 100 TL teklifle tamamlandı.


Serpan Gölpark’ın işletmeye kiralanması ile ilgili ihale sürecinin Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın onayının ardından tamamlanacağı ve kesin sonucun da onayın ardından kamuoyuyla paylaşılacağı...