17 / 07 / 2024

sakarya hakem evi

sakarya hakem evi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne verilecek olan Hakem ve Gözlemciler Tesisi hizmete açıldı.

Univa Öğrenci Evi Kampüsleri yabancı yatırımcılara satıldı!

Erkanlı Holding'in Asset Campus ortaklığıyla hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” projesi yabancı yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Sakarya’daki öğrenci evi projesine Ürdün'den yoğun talep geldi.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'ne Araplar ilgi gösterdi!

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampus işbirliği ile Sakarya’da inşa ettiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti. 

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 

Sakarya Hakem ve Gözlemciler Tesisi açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne verilecek olan Hakem ve Gözlemciler Tesisi hizmete açıldı.

Sakarya Hakem Tesisi açılışa hazırlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek ve yapım çalışmalarını Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği binayı ziyaret etti.

Sakarya'ya Abhaz Kültür Evi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Abhaz Derneği Başkanı Oral Kobaş ve beraberindekileri makamında ağırladı. Kültür evi müjdesi veren Başkan Toçoğlu "Kurulacak kültür evi projesi ile ilgili de elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

TOKİ Sakarya'da emekliler için konut yapıyor mu?

TOKİ, evi olmayan emekliler için 2+1 olarak inşa edeceği konutları 250 lira taksitle satacağını vaat etmişti. Bu kapsamda 17 ilde çalışma yapan TOKİ Sakarya’ya yönelik henüz hiçbir çalışma yapmadı.

Sakarya'ya Engelsiz Bakım Evi inşa edilecek!

Dünya Engelliler Günü kapsamında SGM’de gerçekleştirilen programa katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, engelli yakınlarına müjdeyi verdi. Toçoğlu, “Şehrimize Engelsiz Gündüz Bakım Evi kazandıracağız" dedi

Sakarya Univa Student Residence 3000'den fazla ön talep aldı!

Sakarya’da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup, projeye Türkiye genelinden bir ayda 3000’nin üzerinde ön talep aldı.

Erkanlı Grup, Sakarya'ya 126 milyon TL'lik yatırım yaptı!

Erkanlı Grup, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Sakarya'da Univa Student Residence adıyla öğrenci evi projesi başlatıyor. Projenin Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştirileceği belirtiliyor.

Sakarya'ya iki yeni kültür evi inşa edilecek!

Çerkez ve Abhaz kökenli vatandaşlar ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hem Abhaz Derneğimize hem Kafkas Kültür Derneğimize yaklaşık 5,5 dönümlük araziyi Kültür Evi yapmaları için çok yakında tahsis ediyoruz" dedi

Erkanlı Grup'tan Sakarya'ya öğrenci evi projesi!

Erkanlı, Sakarya'da 1024 odalı öğrenci evi inşa edecek Bugüne kadar daha çok kentsel dönüşüm projelerine odaklanan Erkanlı Grup, 77 bin öğrencinin okuduğu Sakarya'da Univa Student Residence adıyla öğrenci evi projesi başlatıyor.

Erkanlı Grup, Sakarya'da öğrenci evi projesine başladı!

Erkanlı Grup, Sakarya'da 126 milyon lira yatırımla öğrenci evi projesine başladı. 'UNIVA Student Residence' adı verilen projede 512 bağımsız bölüm ve 1.024 oda yer alacak.

sakarya hakem evi Haberi

sakarya hakem evi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek Hakem ve Gözlemciler Tesisi’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Açılışta AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, hakem camiası ve STK temsilcileri yer aldı.


Şehre değer katan yatırımlar

Sporun her branşına önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar; “Sporun gelişmesi ve geleceğimizin teminatı gençlerimize spor yapabilmeleri için büyük yatırımlar...