17 / 05 / 2024

sakarya hakem tesis

sakarya hakem tesis

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı devam eden ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek olan binada incelemelerde bulundu

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ilinde tesis edilecek ova regülatörü ve hidroelektrik santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya Hakem ve Gözlemciler Tesisi açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne verilecek olan Hakem ve Gözlemciler Tesisi hizmete açıldı.

Sakarya Hakem Tesisi açılışa hazırlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek ve yapım çalışmalarını Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği binayı ziyaret etti.

Sakarya Büyükşehir'den hakemlere yeni tesis!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı devam eden ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek olan binada incelemelerde bulundu

Sakarya Defterdarlığı'ndan irtifa hakkı tesisi ihalesi!

Sakarya Defterdarlığı, Sakarya'nın Sapanca, Geyve,Akyazı,Adapazarı, Karasu ve Pamukova ilçesinde bulunan 7 gayrimenkulün irtifa hakkı tesis ihalesini gerçekleştirecek. İhale bedeli toplam 39 milyon 131 bin 233 TL olan gayrimenkuller 15 Kasım 2016 tarihinde ihale edilecek.

Sakarya'da ulaşıma köprülü neşter!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen ulaşım, spor, sosyal tesis ve çevre yatırımlarını inceledi.

Sakarya'ya 2,5 milyon TL'lik tesis!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Proje kapsamında Yeşilyurt İçmesuyu Artıma Tesisimizde arıtılan sağlıklı ve temiz içmesuyunu 15 kilometrelik hat ile Hacıkışla ve Soğuksu Mahallelerine ulaştıracağız. Depo ve terfi merkezinin inşası başladı.'' dedi.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesis Projesi 15 Temmuz'da ihaleye çıkacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Pamukova’ya müjdesi verilen Esentepe Sosyal Tesisi ve Park Projesi 15 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Sakarya Pamukova'ya 30 dönümlük tesis inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe alanında hayata geçirilecek olan yeni yaşam alanı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakarya doğalgaz dağıtım sistemi yapımı için acele kamulaştırma!

Sakarya ilinde tesis edilecek doğalgaz dağıtım sisteminin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sakarya Büyükşehir'den hakemlere yeni tesis!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Kısa süre içerisinde hakemlerimizin de kendilerine ait rahatlıkla çalışabilecekleri ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri bir tesisin hazırlığı içerisindeyiz" dedi

sakarya hakem tesis Haberi

sakarya hakem tesis


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı devam eden ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek olan binada incelemelerde bulundu. Ziyarette Genel Seketer Yardımcısı Ayhan Kardan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar da hazır bulundu. Tesiste gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Toçoğlu, hakem ve gözlemcilere modern bir tesis kazandırdıklarını söyledi.


Hakemlere Yeni Tesis

Başkan Toçoğlu, “Bilindiği üzere Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne yeni bir tesis yapacağımızın müjdesini vermiştik. Kısa süre önce projemizin yapım ihalesine çıktık. Yer tesliminin ardından yüklenici firma bölgedeki çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattı. Şuan çatı imalatı devam ediyor. Yeni Sakarya stadyumunun hemen karşısında inşa edilen Atletizm Pisti’nin yanındaki alana modern bir tesis kazandırıyoruz. Spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum”...