18 / 05 / 2024

sakarya Hanlı Köyü

sakarya Hanlı Köyü

Hanlı Köyü’nde bulunan tarım arazilerinin, belediyenin yaptığı imar planı ile sanayi bölgesine dahil edilmesine tepkiler büyüyor. Altın değerindeki topların saniyeye açılmasına engel olmak için itiraz dilekçesi verildi.

Sakarya Hanlıköy'deki askeri fabrikanın özelleştirilmesi TBMM'de!

Sakarya Hanlıköy Mahallesinde bulunan askeri fabrikanın özelleştirilmesindeki ihale süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Prefabrik Yapı'ya Sakarya'nın Yıldızları ödülü!

Prefabrik Yapı, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle değer bulundu...

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Sakarya Serdivan'da 4.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Sakarya 6.İcra Dairesi, Sakarya Serdivan Köyü'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 10 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 115 bin 888 TL olarak belirlendi.

Reysaş, Sakarya'daki fabrikasının yapı kullanım izin belgesini aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı, Reysaş GYO, Sakarya Arifiye Hanlıköy'deki 5 bin 544 metrekarelik fabrika tesisinin yapı kullanım izin belgesini aldı.

Sakarya Hanlı'da OSB'ye büyük tepki!

Hanlı Köyü’nde bulunan tarım arazilerinin, belediyenin yaptığı imar planı ile sanayi bölgesine dahil edilmesine tepkiler büyüyor.

Sakarya Hanlı Köyü'deki tarım arazileri sanayi bölgesine mi dahil ediliyor!

Hanlı Köyü’nde bulunan tarım arazilerinin, belediyenin yaptığı imar planı ile sanayi bölgesine dahil edilmesine tepkiler büyüyor. Altın değerindeki topların saniyeye açılmasına engel olmak için itiraz dilekçesi verildi.

Sakarya Hanlıköy İmar Planları 2 Ekim'de askıdan iniyor!

Arifiye Hanlıköy, Hanlı Merkez ve Hanlı Sakarya mahallelerini kapsayan imar planı 2 Ekim Cuma günü askıdan iniyor. İşte Arifiye Belediyesi Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Lütfü Tansı'nın açıklaması...

Kocaeli Sakarya Kıyı Bandı çevre düzeni planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Kocaeli Sakarya Kıyı Bandı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'ne ilişkin 1/25.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu yarın askıdan iniyor...

Faruk Sakarya'dan köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilip, Atatürk adının verilmesini önerdi.

Sakarya'da 57 köy yolu ulaşıma açıldı!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Sabah saatlerinde 132 köy yoluna yoğun kar yağışı ve olumsuz havanın etkisi ile ulaşım sağlanamıyordu. Ekiplerimizin koordineli çalışması ile 57 köy yolu ulaşıma açıldı” dedi.

sakarya Hanlı Köyü Haberi

sakarya Hanlı Köyü

Hanlı Köyü’nde bulunan tarım arazilerinin, belediyenin yaptığı imar planı ile sanayi bölgesine dahil edilmesine tepkiler büyüyor. Sakarya Ziraat Odası, Sivil Toplum Kuruluşları, çiftçiler ve çevreciler altın değerindeki topların saniyeye açılmasına engel olmak için itiraz dilekçesi verdiler.


Sakarya’da tarım alanlarının korunası için çeşitli eylem planları yapılırken; Hanlı Köyü’nde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nin imar planında tarım alanlarını da içine alacak şekilde genişletilmek istenmesi tepkilere neden oldu.


DİLEKÇE VERDİLER

Sakarya Ziraat Odası Başkan Yardımcısı R.Şevket Kökçü ve Sakarya Kültürel ve Doğal Kaynakları Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Zor ve yönetimi 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına itiraz ederek Arifiye Belediyesi Teknik İşler Müdürlüğü’ne dilekçe verdi.


YANLIŞTAN DÖNÜLSÜN

Söz konusu imar planının askıdan inmesine  45  dakika kala itiraz dilekçesini


sunan kalabalık grup ardından Hanlı’da imara açılan tarım arazilerini...