02 / 05 / 2024

sakarya Hasan Fehmi Paşa Camisi

sakarya Hasan Fehmi Paşa Camisi

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 1887'de yapılan Hasan Fehmi Paşa Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları devam ediyor. Kaymakam Gökhan Azcan, Mahmudiye Mahallesi’ndeki caminin restorasyon çalışmalarının 10 ay önce başladığını söyledi.

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehmi Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Hasan Alişan'dan müteahhitlere Mesleki Yeterlilik Belgesi uyarısı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret etti. Alişan, yılbaşında sona erecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) konusunda müteahhitleri uyardı.

Sakarya Karasu Limanı yıl sonunda tamamlanacak!

Sakarya Ekonomi Zirvesi’nde şehrin karar vericileri birçok başlıkta değerlendirmelerde bulundu. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Sakarya’nın lojistik alanında önemli gelişmelerle karşılaşacağını aktardı.

Sapanca Mahmudiye Hasan Fehmi Paşa Camii restore edildi!

Sapanca’nın işçiliği bakımından en değerli eserlerinden biri olan Mahmudiye Hasan Fehmi Paşa Camii Sapanca Belediyesi tarafından restorasyon ve çevre düzenlemesinin yapılmasıyla tamamlandı.

Sakarya Akyazı'ya yüzme havuzu inşa edilecek!

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazılılara bir müjde daha verdi. Toçoğlu, “İlçemize yeni bir yüzme havuzu kazandırmak için yola çıkıyoruz" dedi

TOKİ Kütahya'da bin konutluk projeye başlıyor!

AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, TOKİ tarafından Kütahya'ya yapılacak olan bin konutun arazisinin devir tesliminin gerçekleştirildiğini bildirdi.

Gaziemir Aktepe sakinleri üstgeçit istiyor!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Aktepe semtinde oturan vatandaşlar, üstgeçit istedi. Aktepe Mahallesi Muhtarı Hasan Fehmi Çelik, "Fuar İzmir Aktepe'de olmasına rağmen mahallemize hiçbir hizmet yapılmadı" dedi

Kütahya'ya yeni müze inşa edilecek!

Kütahya'da 10 bin metrekare alan üzerine yeni bir müze yapılacağını duyuran TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, inşaatın en kısa zamanda tamamlanacağını kaydetti.

Kütahya'da 10 bin metrekareye müze yapılacak!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'da 10 bin metrekare alan üzerine yeni bir müze yapılacağını bildirdi.

Kütahya'ya 10 bin metrekarelik yeni müze inşa edilecek!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı Ak Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya’da 10 bin metrekare alan üzerine yeni bir müze yapılacağını bildirdi..

TOKİ'den Kütahya'ya bin konut müjdesi!

AK Parti Kütahya Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Hasan Fehmi Kinay'ın Kütahya'ya bin kişilik toplu konut inşa edilmesi için yaptığı görüşümler sonucunda Kütahya'ya TOKİ tarafından bin ilave konut yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 1000 yeni konut geliyor!

TOKİ'den Kütahya'ya 1000 yeni konut geliyor. AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya'ya bin yeni konut yapılması için daha önce TOKİ'ye yapılan girişimlerin sonuç verdiğini söyledi.

Hasan Akçan kimdir?

Sakarya Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akçan kimdir? Hasan Akçan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Akçan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hasan Akçan...

sakarya Hasan Fehmi Paşa Camisi Haberi

sakarya Hasan Fehmi Paşa Camisi

Sapanca İlçesinde 1887'de yapılan Hasan Fehmi Paşa Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları sürüyor.


Çalışmalar hakkında AA muhabirine bilgi veren Kaymakam Gökhan Azcan, Mahmudiye Mahallesi’ndeki caminin restorasyon çalışmalarının 10 ay önce başladığını söyledi.


Caminin restorasyonunun aslına uygun gerçekleştirildiğini ifade eden Azcan, “Camideki çalışmalar, Osmanlı Veziri Hasan Fehmi Paşa tarafından yaptırıldığı şekliyle taş-tuğla ve ahşap malzemelere sadık kalınarak, tarihi dokusu korunarak hassasiyetle devam ediyor” diye konuştu.


Azcan, Hasanpaşa Fehmi Paşa Vakfının mal varlığının Vakıflar Genel Müdürlüğü Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğüne devredildiğini sözlerine...