22 / 05 / 2024

Sakarya Hendek ahır

Sakarya Hendek ahır

Hendek Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Hendek Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında, ilçede bulunan ahırların şehir dışına çıkartılması için imar komisyonunun çalışma yapması istendi.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Sakarya Hendek'te 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla 32 gayrimenkul satılıyor! 

Sakarya Hendek Belediyesi, Sakarya ili, Hendek ilçesinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin nitelikleri neler? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Yatırımcılar dikkat: O ilimizde gayrimenkul satış ihalesi gerçekleştirilecek! İşte başvuru şartları ve ihale bedeli

Yatırımcıları merakla ilgilendiren bir ihale daha duyuruya çıktı. Tasfiye Halinde Gıdak Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait olan tarla içinde bir ev, ahır ve samanlık olarak kullanılan alan satışa çıktı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

TOKİ Sakarya Hendek 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Hendek sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Hendek’e kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Hendek’te inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Hendek sosyal konut projesi...

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

TOKİ, afet bölgelerine 38 binden fazla konut inşa ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) afet bölgelerinde  4 bin 120 köy evi, 269 iş yeri, 25 okul, 18 cami, 2 yurt/pansiyon ve 1737 ahır inşa ediyor.

Dorçe Prefabrik'in depremzedeler için inşa ettiği projeler tam gaz!

Dorçe Prefabrik, halihazırda TOKİ, AFAD Köy Evi ve Ahır Projesi'ni 3 il 74 sahada eş zamanlı yaparak altyapı ve üstyapı dahil anahtar teslim müteahhitliğini devam ettiriyor.

Kahramanmaraş'ta hazine arazisine inşa edilen ev ve ahır yıkıldı!

Kahramanmaraş’ta hayvancılık faaliyetinde bulunan Sümbül Ailesi’nin konut ve ahırları hazine arazisinde inşa edildikleri sebebiyle yıkıldı. 

İzmir Çiğli'de zemininde çatlaklar görülen bölgede 5 ev boşaltıldı! 

İzmir'in Çiğli ilçesinde zeminde çatlaklar oluşan bir mahallede 5 ev 1 ahır tahliye edildi. 

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Sakarya Hendek ahır Haberi

Sakarya Hendek ahır

Hendek Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Gündemde bulunan dört maddeye eklenen dört ek madde ile birlikte sekiz gündem maddesi tek tek görüşüldü. Gündemdeki,  Hendek’te bulunan hayvan ahırlarının şehir dışına çıkartılması ile ilgili gerekli incelemeleri yapmak üzere imar komisyonuna havalesi, belediyemizce hazırlatılan tip projelere ilave proje eklenmesi maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

DİĞER MADDELER

Gündemin diğer maddeleri olan, asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere 3 milyon TL kredi kullanılması ve Hendek Belediyesi 2015 Mali yılı kesin hesabı oy çokluğu ile kabul edildi. Gündeme ilave maddeler, imar tadilat dosyaları ve Rasimpaşa Mahallesi’nde bulunan ve Yeşiller Spor Kulübüne tahsis edilen tesislerle ilgili tahsis kararının yeniden tanzim edilebilmesi için komisyona havale edilmesi maddeleri de oy birliği ile...