05 / 05 / 2024

sakarya huzur kent

sakarya huzur kent

Sakarya Akkum'da hayata geçirilen Huzur Kent projesinde satışına devam edilen daire 79 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

TOKİ Sakarya İlk Evim İlk İş Yerim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Sakarya kent merkezinde inşa edilecek olan toplam 1760 konutun kuraları çekiliyor...

Sakarya'ya 6 yeni kent müzesi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’da 6 müzenin yapılacağının müjdesini verdi. Yüce, "İnşallah şehrimiz ‘Müzeler Şehri’ haline gelecektir” dedi.

Sakarya'nın imar planını aktaran fikir yarışması düzenlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada "2071 Kent Vizyonu" çerçevesinde şehrin gelecekteki imar planını aktaran uluslararası bir fikir yarışması düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Sakarya'da kent yatırımları hızla sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent bölgesinde hayata geçirilen projelerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya'da stat arazisi otopark mı olacak?

Adapazarı'nda kent içi otopark sorunu için CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, üç tarihi okulu yıkmak isteyen belediye ve kent yöneticilerine eski stadyum arazisini yer olarak gösterdi.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehir genelinde devam eden altyapı çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya Skate Park açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi spor dallarındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Şehirde her geçen gün ilginin arttığı kaykay ve paten sporları için Kent Park’a Kaykay Pisti (Skate Park) inşa ediliyor.

Bursa Huzur Mahallesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyor!

Bursa Huzur Mahallesi'nde peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Alinur Aktaş, "inegöl'ü yaşanabilir modern bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar irili ufaklı birçok projeyi hayata geçirdik.

Sakarya Kent Park’ın inşaat çalışmaları yakında tamamlanacak!

Yıkım çalışmalarının ardından çevre düzenlemesinin de yapılacağını kaydeden Sakarya Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, “Kent Park’ta başlatmış olduğumuz çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız” dedi.

Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi Sakarya'da!

" Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi ", Sakarya'da ziyarete açıldı. Kent Meydanı'nda ziyarete açılan gezici müzede, Çanakkale Zaferi'ni anlatan yaklaşık 4 bin eser yer alıyor.

Sakarya Müteahhitler Birliği Vali Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti!

Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş ve ekibi, Vali Hüseyin Avni Coş ile birlikte Sakarya'nın vizyonel bir kent olma noktasında birlikte çalışmaktan onur duyacaklarını aktardı. Başkan Savaş, Vali Hüseyin Avni Coş'a çiçek takdim etti.

Eray Huzur Kent Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eray Huzur Kent Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kemal Eray tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Yakacık, Yeni Mahalle'de kuruldu.

sakarya huzur kent Haberi

sakarya huzur kent

Ekşioğlu İnşaat imzasıyla inşa edilen Huzur Kent'te 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire tipleri yer alıyor. Proje Sakarya Akkum'da yükseliyor. 


3 katlı 5 bloktan meydana gelen Huzurkent, toplam 168 daireden oluşuyor. Projede ödemelerde banka kredisi kullanabiliyor.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Sakarya Huzur Kent'te satışına devam edilen dairelerin fiyatları 79 bin 500 bin TL ile 89 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


5 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan Huzur Kent Evleri'nde 4 saat kameralı güvenlik, mescid, market, bay bayan kapalı açık havuz, aquapark gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


http://www.eksiogluinsaat.com

0212 521 10 40 

Merve...