16 / 05 / 2024

sakarya içmesuyu arıtma tesisi ihaleleri

sakarya içmesuyu arıtma tesisi ihaleleri

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kuzeye müjdeyi verdi; “Karasu ve Kocaali ilçelerimiz içi ortak içmesuyu arıtma tesisi inşa ediyoruz. Projenin ihalesine 28 Mayıs Perşembe günü çıkıyoruz. Hayırlı olsun." dedi

Van Gölü için 100 milyon liralık arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Van Su ve Kanalizasyon İdaresinden (VASKİ) yapılan açıklamaya göre, vatandaşların yıllardır beklediği arıtma tesisinin tam kapasite ile çalışması için düğmeye basıldı. 

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Aksaray'ın yeni arıtma tesisi için imzalar atıldı!

Aksaray’ı içme suyuna kavuşturacak olan 25 milyon TL'lik yeni içme suyu arıtma tesisi için imzalar atıldı. İmza töreninden sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Nizip İçme Suyu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip’e yaptırılan 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu ve arıtma tesisinin inşaatı tamamlandı. Tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katıldığı törenle açıldı.

Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamlandığını açıkladı

Artvin İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Artvin Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Artvin’in içme suyu projesi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

Sakarya Kocaali İlçesi'nde yapımı devam edecn Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Sakarya'nın 3 ilçesine içmesuyu deposu inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, şehrin muhtelif yerlerinde modern içmesuyu depo inşa çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını açıkladı.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

sakarya içmesuyu arıtma tesisi ihaleleri Haberi

sakarya içmesuyu arıtma tesisi ihaleleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali için yeni bir içmesuyu müjdesi daha verdi. Yeni yasayla hizmet alanına dahil olan Karasu ve Kocaali için altyapı ve içmesuyu yatırımlarını sürdüren Büyükşehir, şimdi de bu ilçelere ortak içmesuyu arıtma tesisi inşa ediyor. Projenin ihalesinin 28 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirileceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kocaali ilçemizde yaklaşık 120 kilometrelik altyapı çalışmamız sürüyor. Bir yandan da Karasu ilçemizde Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediyoruz. Hamdolsun gelecek nüfus projeksiyonuna göre projelendirdiğimiz çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Karasu ve Kocaali’miz içmesuyu arıtma tesisine kavuşuyor” diye konuştu.


İhale 28 Mayıs’ta

Başkan Toçoğlu, “Mühendislerimiz bölgede çalışmalarını tamamladı. İnşallah 28 Mayıs Perşembe günü Karasu-Kocaali Ortak İçmesuyu Arıtma Tesisimizin ihalesine çıkacağız. Şerbetpınarı’nda inşa edeceğimiz, ilçelerimizin gelecek nüfus projeksiyonuna...