16 / 05 / 2024

sakarya ilkokulu nerede

sakarya ilkokulu nerede

Depreme dayanıklı olmadığı için yıkılarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yerine yenisi yapılacak olan Sakarya İlkokulu’nun temeli atıldı.

Balıkesir Sakarya İlkokulu’nun temeli atıldı!

Depreme dayanıklı olmadığı için yıkılarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yerine yenisi yapılacak olan Sakarya İlkokulu’nun temeli atıldı.

Balıkesir Sakarya İlkokulu yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Sakarya İlkokulu’nun depreme karşı yenilenmesi amacıyla yıkımı yapıldı.

TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kurası nerede?

TOKİ Sakarya Taraklı'da 180 aya varan vade uygulanıyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen proje tamamı 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kurası nerede?

Sakarya Taraklı TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Sakarya Taraklı'da konutların satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yürütüyor. Projede daire fiyatları 74 bin 947 TL'den başlıyor. Peki Sakarya Taraklı TOKİ kura çekilişi nerede yapılacak?

Sakarya Taraklı TOKİ kurası nerede çekilecek?

TOKİ Sakarya Taraklı'da daire fiyatları 74 bin 947 TL'den başlıyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Peki Sakarya Taraklı TOKİ kurası nerede çekilecek?

Sakarya Taraklı TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Sakarya Taraklı'da 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede konut fiyatları 74 bin 947 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Sakarya Taraklı TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Sakarya Taraklı kura çekilişi nerede?

TOKİ Sakarya Taraklı'da 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuruları sona eren projede toplamda 43 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı kura çekilişi nerede?

Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesi nerede?

Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesinin arka cephesinde orman yer alıyor. Proje denize de 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. "Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Emin Evim Nefes nerede?

İçerisinde; açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanları bulunan Emin Evim Nefes nerede sorusuna Kocaeli-Sakarya cevabı veriliyor. Proje, 86 adet daireden oluşuyor...

Konformist Rezidans Beylikdüzü nerede?

Konformist Rezidans Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Konformist Rezidans projesi Barış Mahallesi Sakarya Caddesi Migros Yanı Beylikdüzü içinde Avrupa Yakası tarafından yükseliyor

Fiyapı Sakarya Evleri nerede

Fiyapı, Sakarya'da yeni bir projeye başlıyor. Fiyaka Sakarya projesinde 4 bin konut bulunacak!

Yedikule Konakları nerede, nasıl gidilir

Fiyatların 255 bin TL'den başladığı Yedikule Konakları nerede, nasıl gidilir Maksem Yapı İnşaat tarafından inşa edilen Yedikule Konakları, 31 Aralık 2011 tarihinde teslim edilecek...

Kentplus Mimarsinan nerede, nasıl gidilir

Emay İnşaat tarafından inşa edilen Kentplus Mimarsinan'da fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor. Hemen teslim edilen Kentplus Mimarsinan nerede, nasıl gidilir

sakarya ilkokulu nerede Haberi

sakarya ilkokulu nerede

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin öz imkânları ile depreme dayanıklı olarak 4 bin 26 metrekare alan üzerinde, 24 derslikli ve 4 katlı olarak yapılacak olan olan Sakarya İlkokulu'nun temeli gerçekleştirilen törenle atıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, her detayı yeni eğitim yaklaşımlarına uygun şekilde planlanan 2. Sakarya Mahallesi'ndeki Sakarya İlkokulu'nun yüzde 20'lik kısmında yapılaşma olacak, kalan yüzde 80'lik kısmı ise açık alan şeklinde değerlendirilecek. Çalışmaların tamamlanmasından sonra okul; modern derslikleri, atölyeleri, spor sahaları, sosyal, kültürel ve sportif imkânlarıyla örnek bir eğitim yuvası olacak. Yenilenen okulda öğrenciler, hem depreme karşı daha güvenli hem de çevreci bir binada eğitim alma imkânına kavuşmuş olacak.

"HEDEFİMİZ DÜNYA İLE YARIŞMAK"

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, deprem yeterliliğini sağlayamadığı için yıkım kararı verilen 51 okulun...