08 / 05 / 2024

Sakarya İsale Hattı son durum

Sakarya İsale Hattı son durum

Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun 460 metre uzunluğundaki tünelimizi tamamladık. İnşallah kalan 2 bin metrelik hat döşeme çalışmalarını da hemen başlatıp, Çelik İsale’yi yılsonuna kadar devreye alacağız” dedi.

Sakarya'ya raylı sistem geliyor! Şehir merkezinden üniversite bölgesine 9 farklı durak! İmzalar atıldı! 

Sakarya'da ulaşım konusunda devrim niteliğinde olan Kampüs-Çarşı Hattı için raylı sistem projesi protokolü imzalandı. 

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kira açıklaması!

 Gaziantep’te Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni’ne canlı yayınla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kiralarda düzenleme yapılacağının müjdesini verdi.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'nın yeni tramvay hattını test etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da yeni yapılan tramvay hattını açtı ve test sürüşü yaptı. Vatman koltuğuna oturan Erdoğan, tramvayı Sakarya Bulvarı Durağı'na kadar kullandı...

Ankara Yenimahalle 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Kızılırmak - İvedik İsale Hattı Susuz Etabı’na ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. 

Sakarya-Kaynarca'da acele kamulaştırma yapılacak!

Sakarya-Kaynarca Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında bazı taşınmazlar Bakanlar Kurulu Kararı ile acele kamulaştırma yapılacak...

Adapazarı-Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, Adapazarı-Sakarya Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

Güçlü İnşaat'ın yaptığı tünelin sonuna yaklaşılıyor!

27 yılı aşkın bir süredir dünyada ve Türkiye’de başarılı projelere imza atan Güçlü Group, İstanbul'daki ilk içme suyu tüneli olan Bağcılar-Kabataş tramvay yolunun altında kalan İsale hattı projesinin büyük bir kısmını tamamladı. 

Yenimahalle'de imar planı değişikliği!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Kızılırmak-İvedik İsale Hattı Anteks Etabına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı İlan Panosuna asılmıştır.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya'ya 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 450 kilometrelik içmesuyu hattının inşaatını inceledi.

Sakarya İsale Hattı son durum Haberi

Sakarya İsale Hattı son durum


Çelik İsale Hattı için açılan tünelin son metresinde kazı çalışmalarına katılan Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun 460 metre uzunluğundaki tünelimizi tamamladık. İnşallah kalan 2 bin metrelik hat döşeme çalışmalarını da hemen başlatıp, Çelik İsale’yi yılsonuna kadar devreye alacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Esentepe Kampüsü civarında devam eden 4. Çelik İsale Hattı tünel çalışmalarının son metresinde kazı çalışmalarına katıldı. Yerin 50 metre altına inen Başkan Toçoğlu, “Çelik Hattımızı, diğer 3 isale hattında farklı bir güzergahta projelendirmiş ve bu proje kapsamında 460 metrelik tünelin kazı çalışmalarını başlatmıştık. Hamdolsun kazı çalışmalarımızda sona geldik. Çelik İsale Hattı’nın geçeceği 460 metrelik tünelimizi tamamladık. Tüm mesai arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Akşam Haberleri...