29 / 04 / 2024

sakarya Karacasu Park projesi

sakarya Karacasu Park projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacak Karacasu Park Projesi, bugün ihaleye çıkıyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “14 dönümlük alanda hayata geçireceğimiz yeni yaşam alanı Akyazımıza hayırlı olsun” dedi.

Karacasu Park 20 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ihale tarihini verdi. Toçoğlu, “Proje tamamlandı; onay alındı. Sırada ihale var demiştik. Karacasu Park için 20 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyoruz. Akyazı ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya Kocaali'ye Bahçem Park geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye inşa edilecek olan yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Arifiye Park hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı olan Arifiye Park hizmete açıldı.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Adakule'nin çatısı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe Park’ın inşa çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Sakarya'daki Millet Bahçesi 63 bin metrekare olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Millet Bahçesi yapılmasına ilişkin açıklama yaptı. Zeki Toçoğlu, Stadyumun arkasındaki arsa hem de Çark Mesireyi de projenin içine katarak 63 bin metrekarelik bir alanı bir şehir parkı olarak değerlendirmeyi planlıyoruz'' dedi.

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Sakarya Karaman Park yarın ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilecek olan yeni yaşam alanı yarın ihaleye çıkıyor.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya Arifiye Park yıl içinde açılacak!

Arifiye’ye yeni bir yüz kazandıracak olan yeni yaşam alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çalışmaların devam ettiği projemizi 2018 yılında açacağız” dedi.

sakarya Karacasu Park projesi Haberi

sakarya Karacasu Park projesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Akyazlılara müjdesi verilen Karacasu Park Projesi, 20 Ekim Salı günü ihaleye çıkıyor. Ömercikler Mahallesi’ndeki 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek projenin hayırlı olmasını temenni eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı’ya verilen sözlerin bir bir yerine getirileceğini ifade etti.


Sözler Tutuluyor

Başkan Toçoğlu, “Her zaman ifade ediyoruz: Akyazı her zaman bizim yanımızda oldu, desteğini gösterdi. Biz de sosyal donatıları yüksek bir alanı hemşerilerimizin kullanımına sunmak için yola çıktık. Proje hazırlandı, ihale hazırlıkları da sonlandı. İnşallah ihalenin ardından ilk kepçeyi vuruyoruz. Şunu da eklemek istiyorum: Akyazı için neyin sözünü verdiysek bir bir hayata geçireceğiz. Karacasu Park şehrimize ve ilçemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.


Yeni Buluşma Noktası

Akyazı Ömercikler Mahallesi’ndeki 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek yeni yaşam alanı...