29 / 04 / 2024

sakarya Karasu Atık Su Arıtma Tesisi

sakarya Karasu Atık Su Arıtma Tesisi

Karasu Atık Su Arıtma Tesisi temel atma töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya'nın geleceğini kuran hizmetler şehrimizin tüm bölgelerinde olduğu gibi Karasu’muzla da buluşuyor" dedi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

Sakarya Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “5 bin metrekarelik alanda inşa edilen Karasu SGM tamamlanmak üzere" dedi.

Sakarya Karasu yeni yatırımlarla değerleniyor!

Karasu’da balık tutan vatandaşlara rastgele dileklerini ileten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: “Karasu’ya değer katan yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Sakarya Karasu ve Kocaali'de 45 milyonluk montaj!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede çalışmaların başladığını duyurdu.

Sakarya Karasu'ya yeni köprü!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Adatepe’de inşa edilen köprü çalışmalarını yerinde inceledi.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, geçtiğimiz günlerde hizmete alınan Karasu Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Sakarya Karasu İçmesuyu Hattı'nın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu ve Kocaali’de inşa edilecek 450 kilometrelik içmesuyu hattı ve 3 içmesuyu deposunun ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

sakarya Karasu Atık Su Arıtma Tesisi Haberi

sakarya Karasu Atık Su Arıtma Tesisi


Karasu Atık Su Arıtma Tesisi temel atma töreninde konuşan Başkan Toçoğlu, “Sakarya'nın geleceğini kuran hizmetler şehrimizin tüm bölgelerinde olduğu gibi Karasu’muzla da buluşuyor. Karasu Atıksu Arıtma Tesisimiz yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek bir proje olmasının yanı sıra, ilçemizin standartlarını yükselten büyük bir adımdır. Hayata geçirdiğimiz projelerin şehrimiz için hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından şehrin kuzeyinde önemli bir projede daha çalışmalar başladı, Karasu Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı. Karasu Kent Park’ta gerçekleştirilen temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Vali Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu,  Karasu Belediyesi Başkanı Mehmet İspiroğlu, kaymakamlar, ilçe belediye...