02 / 05 / 2024

Sakarya Karasu mayıs ayı meclisi

Sakarya Karasu mayıs ayı meclisi

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Mayıs ayı olağan meclis toplantısında dönem içerisinde yaptığı çalışmaları ve hazırladıkları 19 projeyi tanıttı.

TOKİ Adapazarı 577 konut ihalesi 15 Mayıs'ta!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şehirde hayata geçirilecek olan yeni projeler de masaya yatırıldı.

Sakarya Demokrasi Meydanı 1. Etap'ın ihalesi 2 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı 1. Etap yenileme çalışmaları için 2 Mayıs Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Sakarya Erenler'de satılık gayrimenkul ihalesi 23 Mayıs'ta!

Sakarya Erenler Belediye Başkanlığı tarafından Erenler Mahallesi G24C04A1C pafta, 13355 sayılı parsel satılıyor. İhalesi 23 Mayıs'ta yapılacak..

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Sakarya Karasu'da 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Karasu Aziziye Mahallesi'ndeki arsa satışa sunuluyor. İhale 3 Mayıs'ta düzenlenecek..

TOKİ Sakarya Kocaali'de başvurular için son gün 20 Mayıs!

TOKİ Sakarya Kocaali'de başvurular için son gün 20 Mayıs olarak belirlendi. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede daire fiyatları 135 bin 962 liradan başlıyor.

Sakarya AKOM'daki 28 iş yerinin ihalesi 12 Mayıs'ta!

AKOM Projesi’nde yer alan 28 adet iş yeri için 12 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkılacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, ihale şartnamelerinin Büyükşehir Belediyesi’nden temin edilebileceği kaydedildi.

Sakarya Karasu'da 19 yeni proje tanıtıldı!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Mayıs ayı olağan meclis toplantısında dönem içerisinde yaptığı çalışmaları ve hazırladıkları 19 projeyi tanıttı.

BMC'ye Sakarya Karasu'da yatırım yeri tahsis edildi!

Sakarya Karasu'da bulunan sınırları belirlenmiş alan, BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ'ye münferit yatırım yeri olarak tahsis edildi. Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Sakarya Agora AVM 28 Mayıs'ta açılacak!

Odak Group Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral, Agora Adapazarı AVM'nin 28 Mayıs'ta açılacağını söyleyerek, "Kentin yenilikçi yüzünü yansıtan alışveriş merkezi olacağız" dedi.

Sakarya Karasu sahillerinde dönüşüm başladı!

Karasu'da görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Toçoğlu; "Sahillerimizin dönüşümünü Karasu'dan başlattık. İçmesuyu Arıtma Tesisi için 28 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkıyoruz" dedi.

Karasu-Kocaali İçmesuyu Arıtma Tesisi ihalesi 28 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kuzeye müjdeyi verdi; “Karasu ve Kocaali ilçelerimiz içi ortak içmesuyu arıtma tesisi inşa ediyoruz. Projenin ihalesine 28 Mayıs Perşembe günü çıkıyoruz. Hayırlı olsun." dedi

Sakarya Karasu mayıs ayı meclisi Haberi

Sakarya Karasu mayıs ayı meclisi

Sakarya Karasu Belediye Meclisi, Mayıs ayı Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun önderliğinde yapılan toplantıda 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Gündemin birinci maddesi, Belediye Kanununun 18inci maddesine göre 2016 yılı Kesin Hesap Cetvelinin kabul edilmesi için, gerekli meclis kararının alınmasına ilişkin yazı meclise sunularak Plan Bütçe Komisyonuna sevk edilmesi oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis gündeminin 2.,3.,4.,5. ve 6ıncı maddeleri İmar ve Şehircilik Komisyonunun Meclise sunduğu maddeler oldu.


Seçildiler


Gündemin 6ıncı maddesi, Belediye Meclis kararı ile İmar Komisyonuna sevk edilen, Kapalı Pazar yerinin güney kısmında, otopark alanı olarak kullanılan ve mülkiyeti Belediyeye ait olan Cami yapımı şartı ile bir kısmının Diyanet İşleri Başkanlığı Karasu İlçe Müftülüğü’ ne tahsis edilmesine ilişkin yazı meclise sunularak oylama sonucu...