09 / 07 / 2024

sakarya karasu ulaşım

sakarya karasu ulaşım

Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor.

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Sakarya Karasu'da kaçak yapıya geçit yok!

Sakarya Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, kamu arazilerinde izinsiz yapıların inşa edilmesine müsade etmeyeceklerini belirtti.

Sakarya'nın ulaşımı için 12 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından bölgede hizmete alınacak 12 yeni ulaşım projesi AKM’de gerçekleştirilen tanıtım programında anlatıldı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Sakarya'ya yeni ulaşım yatırımları geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, resmi sosyal medya hesabından ulaşımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Toçoğlu Sakarya'ya yeni ulaşım yatırımı müjdeleri verdi...

BMC, Sakarya-Karasu'da savunma sanayi kenti inşa edecek!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Bakanlar Kurulu'nun BMC'ye savunma sanayi kenti inşa etmek üzere Sakarya-Karasu'da 2 bin 500 dönüm arazi tahsis ettiğini belirtti.

Sakarya'da ulaşıma köprülü neşter!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen ulaşım, spor, sosyal tesis ve çevre yatırımlarını inceledi.

Sakarya Karasu'da parklar yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler ekipleri, Karasu genelinde bulunan ve zamanla bozulup deforme olan çocuk parkı oyun gruplarını yeniliyor.

Sakarya Karasu'da 19 yeni proje tanıtıldı!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Mayıs ayı olağan meclis toplantısında dönem içerisinde yaptığı çalışmaları ve hazırladıkları 19 projeyi tanıttı.

BMC'ye Sakarya Karasu'da yatırım yeri tahsis edildi!

Sakarya Karasu'da bulunan sınırları belirlenmiş alan, BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ'ye münferit yatırım yeri olarak tahsis edildi. Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Sakarya'da ulaşım projelerine destek!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu ve Milletvekilleri, şehrin merakla beklediği dev yatırımlar ile ilgili Yıldırım’dan tam destek aldı.

sakarya karasu ulaşım Haberi

sakarya karasu ulaşım


Her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Karasu sahilinde yoğunluk yaşanıyor. 


Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor. 


Günübirlik ve otellerde konaklayan binlerce tatilci nedeniyle ilçe, en kalabalık günlerini geçiriyor.


Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Ağun, AA muhabirine, ilçenin sahili ve kumsalıyla çok değerli olduğunu söyledi. 


Karasu'nun 350-400 bin nüfusu barındırdığına dikkati çeken Ağun, "Aslında gerçek kış nüfusumuz şehir merkezi olarak 32-33 bin civarında ancak yaz aylarında en az 10 kata katlanarak 300 ile 500 bin arasında değişen nüfus oluşuyor. Bunların yanında yerli ve yabancı turist olmak üzere yurdumuzun çeşitli yörelerinden gelenler var" diye konuştu. 


Ağun, sahil uzunluğunun 17 kilometre...