07 / 05 / 2024

sakarya kayyum

sakarya kayyum

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında mobilya, inşaat, gayrimenkul, sağlık, eğitim ve otomotiv alanlarında faaliyet gösteren 10 şirkete kayyum ataması yapıldı.

FETÖ'nün Sakarya'daki 2 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu!

Sakarya`da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında 70 kurum ve kuruluşu kapatılırken kayyum atanan 25 şirketin 2 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu.

Haldun Bilek’in inşaat şirketine kayyum atandı!

Sakarya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan müteahhit Haldun Bilek’in inşaat şirketine kayyum atandı.

Doğu Karadeniz İnşaat Malzemeleri'ne kayyum atandı!

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 3 şirkete kayyum atandı.

Doğu Karadeniz İnşaat Malzemeleri şirketine kayyum atandı!

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında 3 şirkete kayyum atandı. Başvuruyu değerlendiren hakimlik, Doğu Karadeniz İnşaat Malzemeleri şirketine de kayyum atanmasına karar verdi.

Sakarya'daki 10 şirkete kayyum atandı!

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında mobilya, inşaat, gayrimenkul, sağlık, eğitim ve otomotiv alanlarında faaliyet gösteren 10 şirkete kayyum ataması yapıldı.

Sakarya'da bazı bölgeler riskli alan ilan edildi!

Sakarya Hendek'te bulunan bazı bölgeler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan kararla riskli alan ilan edildi

Sakarya Arifiye'de meydan çalışması devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Arifiye meydan çalışması tüm hızıyla devam ediyor...

Sakarya Çamlıca Apart Evleri'nde 79 bin liraya 2+1!

Çamlıca Apart Evleri Sakarya'da Bak Yapı imzasıyla yükseliyor, fiyatların 74 bin liradan başladığı projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

İzmir, Kütahya, Sakarya ve Tokat'ta turizm merkezleri belirlendi!

İzmir Bayındır Termal, Kütahya merkez Ortaca, Sakarya Taraklı Termal ve Tokat Akbelen Yaylası turizm merkezi olarak tespit ve ilan edildi. İstanbul İstinye turizm merkezinin sınırı genişletildi

Sakarya Park projesi için 15 milyon liralık kredi kullanılacak!

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, rüya proje olarak nitelendirilen Sakarya Park projesinde kullanılacak kredinin Ocak ayı Meclis Toplantısı’nda görüşüleceğini açıkladı.

Sakarya Park'ın ihalesi 2013'ün ilk ayında gerçekleşecek!

Sakarya Park 120 dönüm alan üzerinde yükselecek, projede yürüyüş yolları, piknik alanları, kafeterya, restoran, park ve spor alanları, amfi sinema, tiyatro, otopark yer alacak

Sakarya Söğütlü’ye yeni meydan yapılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Söğütlü’ye yeni bir meydan yapacaklarının müjdesini verdi.

TOKİ Sakarya Sapanca konut başvurusu bugün başlıyor! 133 bin TL!

TOKİ Sakarya Sapanca Evleri'nde yer alan 1 adet konutun başvuru işlemleri 24-31 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılıyor...

sakarya kayyum Haberi

sakarya kayyum


Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 10 şirkete kayyum atandı.


Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma doğrultusunda, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddia edilen firmalara yönelik çalışma yürütüldü.


Çalışmalar kapsamında, mobilya, inşaat, gayrimenkul, sağlık, eğitim ve otomotiv alanlarında faaliyet gösteren 10 şirkete kayyum ataması yapıldı.


Kayyum atanan firmaların, Özlem Çelik Büro Mobilyaları Ticaret Limited Şirketi, Tarhan Techno Art Desing İş ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ, LCI Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ, İnelsan Mimarlık Sanayi ve Limited Şirketi, Sakarya Ada Yaşam Yüzme ve Tenis Hizmetleri Limited Şirketi, Medtec Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, İshar Otomotiv ve Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sentez Koleji ve...