07 / 07 / 2024

Sakarya Konak Hastanesi açıldı mı

Sakarya Konak Hastanesi açıldı mı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kazım Gündoğdu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Serdivan ilçesinde açılacak olan Konak Hastanesi görüşmede masaya yatırılan ana gündem maddesi oldu.

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya 1000 Yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi) ihalesinde sonuçlar belli oldu.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı'nın Sakarya'da inşa edilecek olan Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat + ATR Yapı tarafından verildi.

Sakarya Şehir Hastanesi'ne start verildi!

Sakarya'da yapılması planlanan 1000 Yataklı Şehir Hastanesi'nin proje ihalesini kazanan firma belli ortaya çıktı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara başlayıp hastane projesine başladı.

İzmir Dr. Suat Seren Hastanesi'ndeki çatlaklar korkutuyor!

İzmir Konak'taki Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin K Bloğundaki yangın merdivenlerindeki duvarların çatlak olduğu tespit edildi...

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin açılışı gecikti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Kasım ayı sonunda bitirileceğini açıkladığı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde çalışmalar henüz tamamlanmadı.

Sakarya Ferizli Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Soğuk, hastanenin son durumu hakkında açıklama yaptı.

Özel Sakarya Vatan Hastanesi 6.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Özel Sakarya Vatan Hastanesi icradan satışa çıkarıldı. Özel Sakarya Vatan Hastanesi için 6 milyon 500 bin TL bedel isteniyor. Satışa konu gayrimenkul için birinci satış günü 28 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Sakarya'daki tarihi konak aslına uygun olarak inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kuyudibi’nde bulunan ve zamanla yıkılan tarihi konak için 4 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Tarihi yapıyı aslına uygun bir şekilde inşa edeceğiz” dedi.

Sakarya Afet Merkezi’ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında yer alan iş yerleri 25 Ocak 2018'de ihaleye çıkacak.

SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni otopark!

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandırılacak olan otoparkta çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Sakarya Konak Hastanesi açıldı mı Haberi

Sakarya Konak Hastanesi açıldı mı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Konak Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kazım Gündoğdu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Serpan ilçesinde açılacak olan Konak Hastanesi görüşmede masaya yatırılan ana gündem maddesi oldu. Opr. Dr. Kazım Gündoğdu, Konak Hastanesi’ne verdiği desteklerden ötürü Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.


75 Yatak Kapasiteli

Opr. Dr. Kazım Gündoğdu, “Öncelikle 15 Temmuz olayları ile ilgili olarak hepimize geçmiş olsun demek istiyorum. Bunun dışında ziyaretimizin ana sebebi olan hastanemiz ile ilgili de son gelişmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Hastanemiz uzman kadrosu, güleryüzlü personeli ile birlikte Ekim ayında hizmete başlayacak. İlk etapta 75 yatak kapasitesine sahip olacağız. İlerleyen süreçte bu sayıyı arttırabiliriz. İnşallah hayırlı bir hizmet olur ve Sakaryalılara iyi hizmet sunarız. Bu vesileyle bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür...