28 / 04 / 2024

Sakarya Küpçüler Kavşağı

Sakarya Küpçüler Kavşağı

Sakarya Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilen "Sakarya Caddesi Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında, Küpçüler Kavşağı'nda yenileme çalışması başlatıldı.

Sakarya Küpçüler Kavşağı yenileniyor!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Küpçüler Kavşağı’nda başlattığımız çalışmaların tamamlanmasıyla Mehmet Akif ve Küpçüler Caddeleri arasındaki geçişler daha hızlı ve kontrollü olacak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da 283 okul yıkılıp yeniden inşa edildi!

İstanbul Valisi Yerlikaya, "İstanbul’da 1999'dan önce inşa edilen ve Deprem Güvenlik Analizleri'ne göre riskli bulunan 283 okulu yıkıp yeniden inşa ettik. Bu okulların 800'ünü güçlendirdik. 47 okulumuzun yapımı devam ediyor" dedi...

Çorlu Emlak Konut Köprülü Kavşağı yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Emlak Konutları Kavşağı Projesi'ni hayata geçiriyor.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Antalya'ya yeni köprülü kavşak!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Serbest Bölge Köprülü Kavşağı'nda inceleme yaptı. 

Bilkent Şehir Hastanesi için 29 köprü ve kavşak yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Aralık ayında açılması planlanan Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.Tuna, bağlantılarla birlikte 29 köprü ve kavşağın etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Kayseri’ye 10 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temelini attı.

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Şanlıurfa Karakoyun Köprülü Kavşağı için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi için yıkımlar başladı.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Küpçüler Kavşağı Haberi

Sakarya Küpçüler Kavşağı

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yaptığı yazılı açıklamada, kavşakta hayata geçirilecek çalışmaların ardından Mehmet Akif ve Küpçüler caddeleri arasındaki geçişlere modern çözüm üreteceklerini belirtti. 


Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Oktar, düzenlemeyle birlikte trafik güvenlik ve akışına yönelik önemli bir hizmeti hayata geçireceklerini vurguladı. 


Oktar, Sakarya Caddesi'nde başlatılan çalışmaların etaplar halinde hayata geçirildiğini kaydederek, şunları bildirdi: "Proje kapsamında Yeni Cami ve Patates Hali kavşaklarındakiçalışmalarımızı tamamladık. Kısa süre önce de Adnan Menderes Caddesi'nde gerekli iyileştirme çalışmalarımızı başlattık. Bölgedeki betonlama ve taş bordür çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah caddenin kuzey bölgesindeki çalışmalarımızı kısa süre içerisinde sonlandıracağız. Küpçüler Kavşağı'nda yaya yolları, kaldırım ve orta refüj çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede kapsamlı bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Modern aydınlatma sistemi ve çevre düzenlemeleri ile birlikte...