18 / 05 / 2024

Sakarya metro yatırımları

Sakarya metro yatırımları

Ulaştırma Profesörü Mustafa Ilıcalı ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, “Raylı sistemlerle ilgili somut adımlar atmak için kararlılıkla çalışıyoruz" dedi.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

İstanbul'daki metro yatırımları hızlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinin yaptığı “Raylı Sistem” çalıştayından metro yatırımlarını hızlandırma ve yerli teknolojilere ağırlık verme kararı çıktı.

İstanbul'da metro yatırımları canlanacak!

CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, İstanbul'da metro yatırımlarının canlandırılacağını ve İBB’nin çok ciddi bir çıkış yakalayacağını ifade etti...

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da metro yatırımlarına devam edeceğiz!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, trafik sorununu çözeceklerini, metro yatırımlarına devam edeceklerini, deniz ulaşımındaki oranı arttıracaklarını belirtti...

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

İzmir'de metro yatırımları hızlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz Kocaoğlu, 95 adet metro aracı için yapılan “Halkapınar Yeraltı Depolama Tesisi” inşaatını inceledi. Kocaoğlu, bölgedeki metro yatırımlara devam edeceklerini söyledi. 

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

Sakarya metro yatırımları Haberi

Sakarya metro yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaşım Bölümü Müdürü ve eski Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile görüştü. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, AKOM’da yapılan buluşmada Prof. Dr. Ilıcalı ulaşım sistemleri adlı sunum yaptı. Başkan Yüce yaptığı açıklamada Sakarya ulaşımında milat olacak raylı sistemler için kararlılıkla çalıştıklarını belirtti.

AGT metro önerisi

Ulaşım sektörü ile ilgili Türkiye’de çığır açacak çok önemli bir sistem hakkında konuşan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, “Dünyada bilinen sistem olan AGT Metro’nun Bursa, Afyon, Kayseri gibi Sakarya’da da hizmete girmesi büyük bir trafik rahatlığını beraberinde getirecektir. AGT metro sisteminin en büyük avantajının çok hızlı inşaat yapısı olmasıdır. Yüksek tırmanma kabiliyeti sayesinde eğimli topoğrafyada büyük kolaylık, parçalı vagon yapısı ile mevcut şehre uyumlu yüksek manevra...