02 / 05 / 2024

Sakarya Pamukova ev isteği

Sakarya Pamukova ev isteği

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde yaşayan Romanlar, yaşam koşullarının iyileştirilmesini isteyerek, TOKİ'nin kendileri için ev yapmasını istedi. Vatandaşlar TOKİ'nin bazı bölgelerde Roman vatandaşlar için evler yaptıklarını söyledi.

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

Belediye 3 arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova, Pamukovaköy'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden o ilde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonları! 

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan 2 adet akaryakıt istasyonunu kiraya veriyor. İşte detaylar...

Sakarya'da esnaflar ev kiralarını ödeyemiyor!

Koronavirüs nedeniyle Sakaryalı esnafın sıkıntı yaşadığını dile getiren İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan esnafın ev kirasını bile ödeyemediğini dile getirdi.

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Sakarya'daki o ev fiyatıyla dikkat çekiyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen vatandaşlar icradan satılık ilanları yakından takip ediyor. Son olarak Sakarya'da 237 bin liraya icradan satışa çıkarılan ev büyük ilgi çekti.

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya’da ortalama ev fiyatı 210 bin 720 TL!

Sakarya’da ev fiyatları son bir yılda yüzde 6,77 oranında düşüş kaydetmesine rağmen, ilçe bazında bakıldığında Sapanca’da yüzde 18,2, Akyazı’da yüzde 8,1, Ferizli’de yüzde 7,2 değerlendi...

Serdivan'da kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Öğrenci ve mültecilerin akınına uğrayan Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kiralık ev sorunu büyüyor. Bölgede kiralık ev fiyatları cep yakıyor.

Akyazı yaylalarındaki 167 kaçak ev yıkılacak!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan yaylalardaki 167 kaçak ev hakkında yıkım kararı verildi. Bina sahipleri hakkında yasal işlem başlatılacak.

Sakarya Pamukova ev isteği Haberi

Sakarya Pamukova ev isteği

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde yaşayan Romanlar, yaşam koşullarının iyileştirilmesini isteyerek, TOKİ'nin kendileri için ev yapmasını istedi. Pamukova'da Cumhuriyet, Elperek ve Yenice mahallelerinde derme çatma barakalarda ve gecekondularda yaklaşık 100 Roman aile yaşıyor. TOKİ'nin bazı bölgelerde Roman vatandaşlar için evler yaptıklarını söyleyen vatandaşlar, sağlıklı koşullarda yaşamak ve uygun fiyatlarla ev sahibi olmak için TOKİ'nin Pamukova'da da aynı projeyi uygulamasını istediler. 




Evrensel 



Bu haber Hürriyet Doğu Marmara'da şöyle yer aldı:



Pamukova'da yasayan Roman vatandaşlar yasam koşullarının iyileştirilmesini isteyerek, TOKl'nm kendi lerı lçm ev yapmasını talep ettiler Pamukova'da Cumhuriyet. Hperek ve Yenice mahallelerinde derme çatma barakalarda ve gecekondularda yaklaşık 100 Roman aile yasıyor. 

TOKI'nln bazı bölgelerde Roman vatandaşlar ıcın evler yaptıklarını söyleyen vatandaşlar, sağlıklı koşullarda yaşamak ve uygun fiyatlarla ev sahibi olmak idn TOKI'nln Pamukova'da da aynı...