10 / 05 / 2024

sakarya Pamukova İçmesuyu Projesi

sakarya Pamukova İçmesuyu Projesi

İçmesuyu çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova Kazımiye İçmesuyu Projesi’nde hat döşeme çalışmalarının başladığını açıkladı.

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye 3 arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova, Pamukovaköy'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Belediyeden o ilde satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Belediyeden 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonları! 

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Pamukova'da yer alan 2 adet akaryakıt istasyonunu kiraya veriyor. İşte detaylar...

Sakarya Pamukova Devlet Hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor! 

Sakarya Pamukova'da müteahhit firma tarafından yarım bırakılan 25 yataklı devlet hastanesinin inşaatı Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya'nın 19 mahallesine yatırım müjdesi!

Sakarya Karasu’ya bağlı 19 mahalleyi kapsayan Kurudere, Yeşilköy Grubu İçmesuyu Projesinin yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya'ya 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 450 kilometrelik içmesuyu hattının inşaatını inceledi.

Sakarya'nın 47 mahallesi altyapıya kavuşacak!

Sakarya'nın ilçeleri Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’da yapımı devam eden Esentepe Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

sakarya Pamukova İçmesuyu Projesi Haberi

sakarya Pamukova İçmesuyu Projesi


Pamukova Bağlar bölgesinde devam eden içmesuyu çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Depo ve terfi merkezi yapım çalışmalarında sona yaklaştık. Ekiplerimiz bir yandan da hat döşeme çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah kısa süre içerisinde projemizi tamamlayarak bölgeye daha bol içmesuyu ulaştıracağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova Kazımiye İçmesuyu Projesi’nde hat döşeme çalışmalarının başladığını açıkladı. Rüstem Keleş, “Pamukova’da yaklaşık 22 Milyon TL’lik yatırımla, 77 kilometrelik kanalizasyon inşaatımızı tamamladık. İnşallah 15 Nisan Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz ihale ile de bölgeye 82 kilometrelik içmesuyu hattı kazandıracağız. İlçemizde bir yandan uzun vadeli yatırımları hayata geçirirken bir yandan da sorun yaşayan bölgeler için kalıcı çözümler üretiyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz Kazımiye İçmesuyu Projesi’nde hat döşeme çalışmalarına...