18 / 05 / 2024

Sakarya Park tesis ve kafeterya ihalesi

Sakarya Park tesis ve kafeterya ihalesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sakaryapark'ta yer alan sosyal tesis ve kafeteryaların ihalesi Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. İhaleler açık teklif usulü ile yapıldı.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Mudanya Güzelyalı Atatürk Parkı 2'nci etap inşaatı mühürlendi!

CHP'li Mudanya Belediyesi’nin yaptırdığı Güzelyalı Atatürk Parkı'nın 2'nci etap çalışmaları AKP'li Büyükşehir Belediyesince durduruldu. Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis inşaatının hukuka ve usule aykırı olması sebebi ile mühürlendiğini belirtti..

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya Kocaali'ye Bahçem Park geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye inşa edilecek olan yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Arifiye Park hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı olan Arifiye Park hizmete açıldı.

Sarıyer'deki park alanına cami kararı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Ferahevler Mahallesi'nde Kadir Topbaş döneminde yapılan ve park alanını dini tesis alanına dönüştüren bir imar planı değişikliğini iptal etti..

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Adakule'nin çatısı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe Park’ın inşa çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Sakarya Park tesis ve kafeterya ihalesi Haberi

Sakarya Park tesis ve kafeterya ihalesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Sakaryapark'ta yer alan sosyal tesis ve kafeteryaların ihalesi Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan'm komisyon başkanlığını yaptığı ihaleler açık teklif usulü ile yapıldı. Şartnamede belirtilen 1 numaralı kafeterya ihalesine bir firma katılırken, bu firmanın komisyona sunduğu dosyada evrak eksiklikleri olduğu için bu ihale iptal edildi. Ardından yapılan 2 numaralı kafeteryanın ihalesine de bir firma katıldı. Gülpınar Madencilik Nakliyat Turizm Gıda ve inşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi, aylık 2 bin TL+KDV'lik teklifini komisyona sundu. Son olarak sosyal tesisin ihalesi yapıldı. Bu ihaleye 5 firma katildi, bir firma ise ihaleye iştirak etmedi. 


4 firma temsilcisi arasında açık arttırma usulü ile yapılan ihalede son teklifi 8 bin TL+KDV ile Gülpınar...