28 / 07 / 2024

sakarya serdivan diş hastanesi ne zaman açılacak

sakarya serdivan diş hastanesi ne zaman açılacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sağlık Bakanlığınca Serdivan ilçesinde yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan İslam Sakarya'da sağlık konusundaki sıkıntıları çözeceklerini belirtti...

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli,Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Aidat kavgasında kan aktı!

Sakarya Serdivan'da Burak Y. aidat zammı sebebiyle tartıştığı site yöneticisi Ferdi B.'yi vurdu...

DentGroup Bakü ve Sakarya'da klinik açacak! 

DentGroup Diş Klinikleri Azerbaycan Bakü ve Sakarya'da açılması planlanan yeni iki klinik ile toplam klinik sayısı 22’ye ulaştı.  

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Sakarya'da bir sitenin istinat duvarı çöktü: 24 daire boşaltıldı!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yoğun yağışlar sonrasında 24 dairelik sitenin istinat duvarı çöktü. 2 bloklu site boşaltıldı...

sakarya serdivan diş hastanesi ne zaman açılacak Haberi

sakarya serdivan diş hastanesi ne zaman açılacak


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, geçmiş yıllarda tıp fakültelerinin sayısının artırılmaması nedeniyle bugünkü doktor açığının yaşandığını belirterek, "Pek çok ilimizde yeni tıp fakülteleri açıldı. İhtiyaç doğrultusunda gereken bölümlerde, gereken hekimlerin atamaları yapılıyor. Keşke bunlar daha önce yapılsaydı ama zararın neresinden dönersek kardır" dedi. 


İslam, Sağlık Bakanlığınca Serpan ilçesinde yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Sakarya'da sağlık konusundaki sıkıntıları çözmek için gereken çalışmaları yürüttüklerini anlattı. 


Kentteki sorunları Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile paylaştığını ifade eden İslam, "Bu konuda gereken çalışmalar yapılacak. Kadın ve doğum hastanesindeki sorunlar çözülüyor. Nisan kurasında da ilimizdeki doktor sıkıntısına dair gereken atamalar yapılacak. Bu işin takipçisi olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 


İslam, Türkiye'de uzman doktor sayısının ihtiyacı karşılamadığını söyledi. 


Sağlık konusunda bugün...