30 / 07 / 2024

Sakarya Serdivan kiralık daire

Sakarya Serdivan kiralık daire

Sakarya İli Serdivan İlçesi'nde yer alan 2.957,53 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Sakarya 1. Satış Memurluğu tarafından 26 Aralık 2014 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihale ediliyor.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Sakarya Serdivan'da 5.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya Serdivan'da yer alan gayrimenkulleri 5 milyon 325 bin 308 TL bedelle satışa çıkardı.

Serdivan'da kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Öğrenci ve mültecilerin akınına uğrayan Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kiralık ev sorunu büyüyor. Bölgede kiralık ev fiyatları cep yakıyor.

Sakarya Serdivan'da icradan 9.9 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya Serdivan'daki 8 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 9 milyon 914 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Sakarya Serdivan'da 11.8 milyon TL'ye satılık 23 arsa!

Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya Serdivan İlçesi'ndeki 23 arsayı satışa çıkardı. 17 Şubat'ta ihale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 11 milyon 854 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya Serdivan için 35 milyonluk ilk kaynak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Serdivan'ın altyapısına 35 milyonluk dev yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede ilk kaynak töreni ile birlikte çalışmaların başlayacağını açıkladı.

Sakarya Serdivan'a yeni bulvar geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan Esentepe Kampüs Yolunda başlatılan yeni bulvar projesinde çalışmalar devam ediyor.

Sakarya Serdivan 54.Cadde Çarşı ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Beledian Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan 54.Cadde'nin ihalesi yapıldı.Kapalı zarf usulüyle gerçekleşen ihalede, Yu Group Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti. ile Turkmall Yatırım Ve Havacılık A.Ş. "Serdivan Proje Ortaklığı" adı altında komisyona ortak teklif sundu.

Sakarya Serdivan'da 4.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Sakarya 6.İcra Dairesi, Sakarya Serdivan Köyü'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 10 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 115 bin 888 TL olarak belirlendi.

Sakarya Büyükşehir'den 3 mahalleye sıcak asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde başlattığı asfalt çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Serdivan’da bulunan Dağyoncalı, Meşeli ve Çubuklu mahalleleri sıcak asfaltla buluştu.

Sakarya Serdivan kiralık daire Haberi

Sakarya Serdivan kiralık daire

Sakarya İli Serpan İlçesi'nde yer alan 2.957,53 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Sakarya 1. Satış Memurluğu tarafından  1 milyon 330 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz Sakarya Adliyesi 1 Sulh Hukuk Mahkemesi Duruşma Salonunda ihaleye sunulacaktır.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri: Satışa konu taşınmaz Sakarya İli, Sedirvan İlçe, 1242 ada no, 3 parsel no, Adalı Sedirvan Köyü'nde yer almaktadır. 


Kıymeti: 1.330.888.50 TL

1. Satış Günü: 26/12/2014 günü 15:00 15:10 arası

2. Satış Günü: 29/01/2015 günü 15:00 15:10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile...