15 / 05 / 2024

Sakarya Serdivan yol çalışmaları

Sakarya Serdivan yol çalışmaları

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor. İşte sokakları yenilenen mahalleler...

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli,Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Aidat kavgasında kan aktı!

Sakarya Serdivan'da Burak Y. aidat zammı sebebiyle tartıştığı site yöneticisi Ferdi B.'yi vurdu...

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Sakarya'da bir sitenin istinat duvarı çöktü: 24 daire boşaltıldı!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yoğun yağışlar sonrasında 24 dairelik sitenin istinat duvarı çöktü. 2 bloklu site boşaltıldı...

Sakarya Serdivan yol çalışmaları Haberi

Sakarya Serdivan yol çalışmaları

Serpan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İstiklal Mahallesi’nde startını verdiği asfaltlama çalışmalarına Esentepe ve Kemalpaşa’nın ardından Beşköprü Mahallesi’nde de devam ederek cadde ve sokakları sıcak asfaltla kapladı.



E-5 üzerindeki yan yoldan, şehre alternatif girişlerden biri olan ve aynı zamanda tarihi Jüstinyanus Köprüsü’ne kadar uzanan 3053. Sokak’taki çalışmalarını tamamlayan Serpan Belediyesi, caddeyi modern bir görünüme kavuşturdu. Hazırlanan çalışma programı çerçevesinde Orta Mahalle’de çalışmalarına devam eden Serpan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, düzeltme işlemlerinin ardından mahalledeki sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor.



Konu ile ilgili Serpan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, cadde ve sokaklardaki kalite standartlarını yükseltmeye yönelik tüm çalışmaların belirlenen program dahilinde sürdürüleceği...