06 / 05 / 2024

Sakarya Stadı son durum

Sakarya Stadı son durum

Gündemde olan Sakarya Stadı ile ilgili yorumlara firma yetkililerinden açıklama geldi. İnşaat sürecinde herhangi bir sorun olmadığı belirtildi.

Sakarya Stadı'nın yüzde 60'ı tamamlandı!

Sakaryaspor'un UEFA standartlarına uygun 28 bin kişilik stadın yüzde 60'ı tamamlandı. Adapazarı ilçesindeki yaklaşık 128 dönüm arazinin 28 dönümü üzerinde yapılan stadın gelecek sezona yetiştirilmesi planlanıyor.

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Sakarya'da kentsel dönüşüm hazırlıkları son aşamada!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada  “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanmasında son aşamaya geldik ve en kısa sürede bakanlığa sunacağız. Sonrasında bakanlığın onaylaması halinde kentsel dönüşüme başlıyoruz” dedi.

Çotanak Stadı’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

TOKİ Sakarya Kocaali son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Deprem sigortası bulunan konut sayısı arttı!

Depremde yaklaşık 4 bin kişinin hayatını kaybettiği Sakarya'da, son yıllarda yapılan çalışmalar sonucu zorunlu deprem sigortası bulunan konut sayısı arttı.

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak!

TOKİ tarafından UEFA standartlarına uygun olarak inşa edilen 28 bin 154 seyirci kapasiteli Sakarya Atatürk Stadı'nda ilk maç yarın oynanacak.

Sakarya Stadı son durum Haberi

Sakarya Stadı son durum

Yapımı devam eden Yeni Sakarya Stadı ile ilgili ortaya atılan iddialara, stat inşaatını sürdüren firma yetkililerinden yanıt geldi. Resmi açıklama yapmaktan kaçınan firma yetkilileri inşaat süreci hakkında bilgiler verdiler. 


ÇATIDA SORUN YOK 

İddialarla ilgili olarak firma yetkilileri stadyumun çatısı başta olmak üzere inşaat sürecinde herhangi bir sorun olmadığını belirterek; "Yeni Sakarya Stadı aynı anda devam eden bir çok projenin önünde ilerlemekte ve bir çok özelliği ile de çoğu stat projesinden daha modern bir yapıya sahiptir. Trabzon Akyazı stadyumu başta olmak üzere bir çok statta bulunmayan dış aydınlatma ve tribün ısıtma sistemi bunlardan sadece birkaç tanesi. Çatıda herhangi akma ve silikon ile müdahale söz konusu değil" şeklinde açıklama yaptılar. 


KOLTUKLAR GELİYOR 

Koltuklar geliyor, Çimler Mayıs'ta. Koltuk ve çim serilmesi dışındaki sürecin devam ettiğini belirten...