02 / 05 / 2024

Sakarya Topça Kavşağı ihalesi

Sakarya Topça Kavşağı ihalesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Sakarya Topça Kavşağı ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Topça Kavşağı'yla ilgili açıklamalar yaptı, Toçoğlu kavşağın kısa zaman içerisinde ihaleye çıkacağını da söyledi.

DentGroup Bakü ve Sakarya'da klinik açacak! 

DentGroup Diş Klinikleri Azerbaycan Bakü ve Sakarya'da açılması planlanan yeni iki klinik ile toplam klinik sayısı 22’ye ulaştı.  

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

Sakarya'daki açılış ve temel atma törenleri devam edecek!

Sakaryalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki açılış programının yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Unigarden'a AVM geliyor!

Sakarya Üniversitesi'nin yanı başında yer alan Unigarden projesinin yüzde 95'i satıldı. Fixus Yapı tarafından inşa edilen Unigarden Evleri'nin üst tarafına şimdi de AVM inşa edilecek. İşte detaylar...

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Sakarya Korucuk'a yeni Samek merkezi geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, Korucuk’a kazandırılacak SAMEK merkezinin projesini anlattı. Mutlu, ''SAMEK’leri tüm ilçelerimize kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor'' dedi.

Sakarya Topça Kavşağı ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Topça Kavşağı'yla ilgili açıklamalar yaptı, Toçoğlu kavşağın kısa zaman içerisinde ihaleye çıkacağını da söyledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Sakarya Topça Kavşağı ihalesi Haberi

Sakarya Topça Kavşağı ihalesi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Topça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı. Şehir merkezi ulaşımına rahatlık getirecek yeni proje için Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün ihaleyi gerçekleştirdiğini belirten Başkan Toçoğlu, çalışmaların kısa bir süre içerisinde başlayacağını da söyledi.


İhaleye çıkıldı

Başkan Toçoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ulaşımda yeni dönem başlıyor’ sloganıyla başlattığımız çalışmalar hızla devam ediyor. TOPÇA Kavşağı’nda da Karasu yönünde üstten geçiş sağlayacak yeni bir proje hazırlamış, Karayolları Genel Müdürlüğümüze projemizi sunmuştuk. Bölge Müdürlüğümüz ihale yetkisini aldı ve bugün projemizin ihalesini gerçekleştirdi. Kısa süre içerisinde başlayacak çalışmaların sonunda şehrin önemli giriş noktalarından birisinde trafik rahatlayacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a, Karayolları Genel Müdürlüğümüze ve Bölge Müdürlüğümüze, Sayın Milletvekillerimize projemize sundukları destek için şükranlarımı sunuyorum....